Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


153 Μπολσεβίκοι Βο(υ)λευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας υπερψήφισαν το ανθρωποκτόνο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. 153 δήμιοι εκτέλεσαν για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό. 153 αναρχο-άπλυτοι καλοπερασάκηδες Βο(υ)λευτές, συντάχθηκαν για άλλη μια φορά με τους αιμοσταγείς δολοφόνους που αυτοαποκαλούνται “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί, εάν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς!! 

Ωστόσο, την ώρα που οι 300 της Βουλής εκτόξευαν ύβρεις μεταξύ τους, με ένα χαμηλού επιπέδου πολιτικό λόγο, μερικές δεκάδες πολίτες βρίσκονταν έξω από το κοινοβούλιο και “διαμαρτύρονταν”. Τελικά αυτός ο λαός έχει απόλυτα ευνουχιστεί. Περιμένει καρτερικά τον θάνατό του και είναι απορίας άξιο εάν θα “σκιρτήσει” στην τελευταία του πνοή!! 

Δεν μπορούν να κάνουν Πάσχα με τους πολίτες. 

Συνηθιζόταν ανήμερα του Πάσχα, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης να επισκέπτονται μεγάλα στρατόπεδα του Στρατού μας και να ανταλλάσουν ευχές με τα στρατευμένα νιάτα της Πατρίδος μας, αλλά και με τους οικείους τους που “πλημμύριζαν” τα στρατόπεδα. 

Φέτος όμως, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος φοβούμενοι την οργή του λαού, “απέδρασαν” την ημέρα του Πάσχα και εκ του ασφαλούς βρέθηκαν στην φρεγάτα “Αδρίας” για να μας στείλουν τα χαιρετίσματα, πριν γυαλίσουν τη λεπίδα της λαιμητόμου που θα αποκεφάλιζε τον ελληνικό λαό. Αυτοί ξεπέρασαν και τον Γιώργο Παπανδρέου που από το μαγευτικό Καστελόριζο το 2010 μας ανήγγειλε την υπαγωγή της χώρας στο επαχθές Μνημόνιο. 

Τον ξεπέρασε όμως ο Αλέξης Τσίπρας, από τη στιγμή που αναφώνησε “Χριστός Ανέστη”. Τώρα πως είναι δυνατόν ένας δηλωμένος άθεος να επικαλείται τον Κύριο και Θεό μας, “είναι άλλου παπά Ευαγγέλια”, όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας. Αλλά, αυτά κάνει η επιθυμία παραμονής στην Εξουσία. Μεταβάλει τον πολιτικό σε ψεύτη, κλέφτη και λωποδύτη!! 

Πάντως, να γνωρίζουν Τσίπρας και Καμμένος, ότι δεν τους σώζει ούτε η θάλασσα!! 

Επέζησε της απεργίας πείνας για να ψηφίσει το νέο Μνημόνιο. 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κήρυττε ανένδοτο αγώνα κατά της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Εθνοκτόνο “αριστερό” Μνημόνιο. Ξεκίναγε, τάχατες, απεργία πείνας στο Σύνταγμα, μαζί με Σύρους πρόσφυγες. Προέτρεπε το λαό να σπάσει τους καναπέδες και να ξεσηκωθεί. 

Παρά ταύτα, ξαφνικά αυτό το πολιτικό αγλάισμα της Κρήτης, αναφώνησε την Κυριακή 8 Μαίου 2016 στην ελληνική Βουλή: ΝΑΙ σε όλα. Ναι στο θάνατο του συνταξιούχου, του εργαζόμενου. Ναι στην φορολόγηση και της μύγας που πετάει. 

Και το ερώτημα είναι: Θα μπορέσει να πάει ξανά στην Κρήτη; Θα μπορέσει να αντικρύσει του πολίτες που τους υποσχέθηκε τα τελείως αντίθετα, πριν υφαρπάξει την ψήφο τους; 

Και βέβαια, αυτός και οι όμοιοί του θα θελήσουν να πάνε στις εκλογικές Περιφέρειές τους. Γιατί δεν έχουν ανδρισμό, δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν εντιμότητα, δεν έχουν συνέπεια, δεν έχουν τσίπα. Όμως, θέλω να δω πως θα τον υποδεχτούν οι Κρητικοί, όταν αποφασίσει να μεταβεί στο Νησί, για να αντιληφθούμε το μέγεθος ξεπεσμού της Κοινωνίας μας!! 

Περί αξιοκρατίας, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας. 

Την Κυριακή 8 Μαίου – λίγες ώρες πριν τη συζήτηση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης στη Βουλή – ο εκδότης της Ελεύθερης Ώρας Γιώργος Μιχαλόπουλος, έγραφε μεταξύ των άλλων, σχολιάζοντας τις διαφημιστικές δαπάνες προς τα ΜΜΕ: 

«…Διατρέχοντας τις λίστες με τα επίσημα στοιχεία για τα ποσά που διατέθηκαν στα Μέσα, διαπιστώνει κανείς πως για το 2015 η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα “Αυγή” με μέσο όρο ημερησίας κυκλοφορίας τα 1500 φύλλα (και πολλά λέω), πήρε διαφήμιση ύψους 550 χιλ. ευρώ… Η προσκείμενη στο ΚΚΕ, εφημερίδα “Ριζοσπάστης” με ημερήσια κυκλοφορία 3 χιλ. φύλλα, πήρε 60 χιλ. ευρώ… 

Η Ελεύθερη Ώρα με μέσο όρο πωλήσεων κοντά στις 4 χιλιάδες φύλλα ημερησίως, πήρε μηδενική διαφήμιση από τις τράπεζες…». 

Αυτή είναι η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια που θα έφερνε στην χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πρώτη κυβέρνηση “αριστερά”. 

Ο Θεοδωράκης του Mega, έχει επιλεκτική μνήμη. 

Δυστυχώς όμως, όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας αυτή τη στιγμή διακρίνεται από τα παραπάνω απαξιωτικά χαρακτηριστικά. Τρανό παράδειγμα ο πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος προφανώς διαβάζει την Ελεύθερη Ώρα. Γιατί, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι στην ομιλία του στη Βουλή χρησιμοποίησε όσα έγραψε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος. Εκτός βεβαίως, της αναφοράς του στην Ελεύθερη Ώρα. Γιατί προφανώς είναι και πονηρούλης ο πρώην μεγαλοδημοσιογράφος του καναλιού του Μπόμπολα και των Βαρδινογιάννηδων. Και δεν θέλησε να “ψηλώσει κι άλλο την Ελεύθερη Ώρα”. 

Ξεθωριάζει η Ζωή. 

Θεωρούσα ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είχε την αντοχή να παραβλέψει τις αριστερές ιδεοληψίες της και θα γινόταν αρχηγός που θα ένωνε όλους τους Έλληνες. Γιατί, στην περίοδο της θητείας της ως Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, παρουσίασε τεράστιο έργο μέσω των Επιτροπών της και έδειξε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί του λαού και της Πατρίδος, σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες της Νέας Κατοχής της Πατρίδος μας. 

Και δεν σας το κρύβω ότι έλαβα πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα, όπου ήταν διάχυτη η απογοήτευση των αναγνωστών των άρθρων μου. 

Έτσι, επέλεξα ένα εξ αυτών και παραθέτω ένα μέρος του, παρακάτω: 

“…Δεν είναι δυνατόν μια αρχηγός κόμματος να επιλέγει ξενόφερτη ακατανόητη μουσική, για μουσική υπόκρουση της εμφάνισής της. ΝΤΡΟΠΗ! Και να έχει για παρουσιαστές παιδάκια της δικής της επιλογής… λες και δεν υπάρχουν επαγγελματίες. Δεύτερον, το κύριο χαρακτηριστικό της ομιλίας της ήταν οι επιθέσεις της εναντίον του πρώην συνεργάτη της για τα λάθη και τις προδοτικές πράξεις του. Πουθενά δεν ανέφερε για τα δικά της σχέδια για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Μόνο για διαγραφές, επιτροπές τετριμμένα πράγματα που τα λένε όλοι. Πουθενά δεν άκουσα να προτρέπει τον κόσμο σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και αλλαγή νοοτροπίας… και να παραβλέψει τα μίση και τα πάθη του παρελθόντος και να ανοίξει την καρδιά της με αγάπη και να ενωθεί με όλους τους πατριώτες Έλληνες… Και τρίτο και σημαντικότερο: Πού ακούστηκε ένα νέα κόμμα που υποτίθεται πως ενδιαφέρεται για την Πατρίδα και τις επιθέσεις των εχθρών της, να μην την στηρίζει αν μη τι άλλο με το ΕΘΝΙΚΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ! Είδατε πουθενά καμιά ΣΗΜΑΙΑ; Ακούσατε κανένα βροντερό ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ; Ακούσατε έστω και μία νότα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ;…”. 

Οι “εργολάβοι” των “συμμάχων” μας απεργάζονται σχέδια μη ελεύσεως Πούτιν στην Ελλάδα. 

Όπως, όλοι γνωρίζουμε ο αρχηγός της Ρωσίας θα έλθει 28 Μαίου στο Άγιον Όρος. Η χρονική συγκυρία είναι η πλέον ακατάλληλη για τους δανειστές – τοκογλύφους μας, τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Γιατί θεωρούν ότι, εκδηλώνεται σιγά – σιγά μεγάλο φιλορωσικό ρεύμα στην Πατρίδα μας. Και μια έλευση του Πούτιν στην Ελλάδα, ίσως γιγάντωνε αυτό το “ρεύμα” και το μετέτρεπε σε Τυφώνα. Από τη στιγμή που υπάρχει το μεγάλο μεταναστευτικό ζήτημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ΕΕ και οι ΗΠΑ, και επιπρόσθετα, όταν έχουν μπροστά τους το δημοψήφισμα της παραμονής η όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ. 

Πληροφορούμεθα λοιπόν, ότι “εξουσιοδότησαν” τον Τσίπρα προκειμένου να “απαγορεύσει” την έξοδο του Πούτιν από την Αθωνική Πολιτεία. Και εάν είναι δυνατόν να μην πραγματοποιηθεί ούτε αυτή η επίσκεψη. 

Οψόμεθα…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger