Έπαθαν σοκ αστυνομικοί και γιατροί που το εξέτασαν. Το κακοποιούσαν οι γονείς του για να το σωφρονίσουν επειδή ήταν άτακτο
Εφιαλτικές ώρες έζησε ένα τρίχρονο αγοράκι στο σπίτι του στη Νεμέα. Οι γονείς του επειδή όπως είπαν ήταν άτακτο για να το σωφρονίσουν το έδεσαν πισθάγκωνα με τριχιά και έκαιγαν τσιγάρα πάνω στο τρυφερό του σωματάκι.

Οι περίοικοι που άκουσαν το κλάμα και τα ουρλιαχτά του παιδιού ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Νεμέας οι οποίοι βρήκαν το άτυχο παιδί στην εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα

Οι δύο αστυνομικοί μόλις μπήκαν μέσα πάγωσαν από το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του korinthostv αμέσως έλυσαν το παιδί και με περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας όπου το εξέτασαν γιατροί.

Το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε το αγοράκι δήλωσε συγκλονισμένο όταν είδε σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο του το κορμί.

Οι αστυνομικοί αμέσως πήγαν στο σπίτι για να βρουν τους γονείς. Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψε ότι έδεσε το παιδί επειδή ήταν άτακτο. 

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η εισαγγελέας Κορίνθου η οποία διέταξε και τα τρία παιδιά να φιλοξενηθούν στο χαμόγελο του παιδιού. Άμεσα ενημερώθηκε ο Οργανισμός που παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς, βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger