Αρχικά, η ιστορία είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΗ και μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι σειρές, ελάχιστοι τη γνωρίζουν, εκτός από τα τρία εμπλεκόμενα πρόσωπα που το ένα μάλιστα, το έμαθε πολύ πρόσφατα, επιβεβαιώνοντας και τη ρήση που λέει ότι ο… ξέρετε, το μαθαίνει τελευταίος! 

Πρόκειται για παρουσιαστή μεγάλου ελληνικού καναλιού, ας τον λέμε παρουσιαστή Α,  όπου μετά την άφιξη στο κανάλι παρουσιάστριας – όχι κεντρικής – σε άλλη εκπομπή, την ερωτεύθηκε σφόδρα! Επαναλαμβάνουμε η ιστορία είναι ΑΛΗΘΙΝΗ. Μετά από κάποιους μήνες συνύπαρξής του κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη και με συναντήσεις σε διαδρόμους και χώρους του καναλιού, η σχέση τους προχώρησε και πέραν της συναδελφικής.

Αυτό που συνέβη μεταξύ τους, το κρατούν μέχρι σήμερα μυστικό, αφού ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν και αυτοί μάλιστα δεν είναι βέβαιοι, αφού το κρυφό ζευγάρι, ουδέποτε το είχε επιβεβαιώσει. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα. Λίγο καιρό αργότερα, η κατάσταση περιπλέχτηκε σοβαρά, όταν η παρουσιάστρια που κρατούσε στον «πάγο» τον παρουσιαστή Α, άρχισε να βλέπει με άλλο μάτι συνάδελφό της, επίσης από το ίδιο κανάλι, τον παρουσιαστή Β, που και αυτός με τη σειρά του την καλοέβλεπε.

Αρχικά, ο παρουσιαστής Β δεν γνώρισε για τον παρουσιαστή Α και αντίστροφα, αφού οι δυο τους είχαν και καλή σχέση μεταξύ τους, αγνοώντας το κοινό τους σύνδεσμο. Πρώτος την αλήθεια έμαθε ο παρουσιαστής Β, αφού η όποια περιπέτεια της παρουσιάστριας με τον παρουσιαστή Α, είχε διακοπεί με δική της επιλογή. Τα ζόρια άρχισαν όταν έμαθε ο παρουσιαστής Α, ότι η παρουσιάστρια δεν είναι μόνο φίλη με τον παρουσιαστή Β, άρχισαν τα παρατράγουδα τα οποία αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ήδη τα κουτσομπολιά στο κανάλι δίνουν και παίρνουν και είναι απλά θέμα χρόνου η σχέση της παρουσιάστριας με τον συνάδελφό της, τον Βου, όχι τον Α, να αρχίσει να γράφεται και με ονόματα! Δεν είναι τόσο δύσκολη η λύση του  κουίζ, σκεφτείτε λίγο…

Υγ: Η φωτογραφία είναι εντελώς άσχετη, μη σας μπερδέψουν τα χαρακτηριστικά των ηρώων της!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger