Πρώτα έδιωξαν τους Σέρβους από την περιοχή και τώρα θέλουν και στρατό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου κάθε άλλο παρά έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της δημιουργίας του στρατού από την αποκαλούμενη « Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου», την οποία αναγνώρισε πριν μερικές ημέρες η ελεγχόμενη από την Δύση FIFA.

Μάλιστα, ο διοικητής των δυνάμεων ασφαλείας του Κοσσόβου, Ραχμάν Ράμα, επισκέφτηκε την Αλβανία και ανέφερε ότι στο Κοσσυφοπέδιο σύντομα θα ανασυγκροτηθεί ένας ολοκληρωμένος τακτικός στρατός.

Συμπλήρωσε δε ότι η απόφαση για τις ένοπλες δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου, εκκρεμεί από τους τοπικούς αξιωματούχους, οι οποίοι θα πρέπει να συμφωνήσουν στο σχηματισμό «εθνικού στρατού», ο οποίο θα αποτελείται κυρίως από Αλβανούς.

Σύμφωνα με τα σχέδια, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα φτάσουν να αριθμούν 8.000 άνδρες, 5.000 υπό τα όπλα και 3.000 εφέδρους.
Φυσικά θα τεθούν στην υπηρεσία ΗΠΑ και συμμάχων για τον παγκόσμιο πόλεμο που έπεται και δεν αποκλείεται να έχει μέτωπα και στα Βαλκάνια. 

prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ας κανουν και καλαρινα τα αλμπαναρια!!!τους γαμησαν μια φορα οι παππουδες μας και απο οτι φαινεται θα φανε πουτσο και απο τα εγγονια!!!!!!καλα γαμησια αλμπανια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή