Πυκνώνουν οι πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη πολεμικού επεισοδίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, με φόντο το Αιγαίο.
Το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε με τις απαιτήσεις που έχουν οι Τούρκοι επί των εδαφικών μας κατακτήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, ανώτατος Τούρκος στρατηγός έστειλε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στην Ελλάδα με το οποίο ζητάει ευθαρσώς από τη χώρα μας να “ χαμηλώσει τους τόνους για τα άκρως προκλητικά περιστατικά στο Αιγαίο , τα οποία θυμίζουν τις ιταμές ιταλικές προκλήσεις πριν το ελληνο-ιταλικό πόλεμο”.

Επίσης, να σταματήσουν τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ρεπορτάζ με πολεμικό χαρακτήρα αλλά και να περιοριστεί η δράση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!

Επιπλέον, απαιτούν άμεσα να διακοπούν οι ελληνικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφώνα αλλά και δρομολόγια πολεμικών πλοίων στην περιοχή γύρω από τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι.

Αφού γίνουν όλα αυτά, τότε οι δυο πλευρές να “συνομιλήσουν”…

Είναι φανερό ότι η Τουρκία προσπαθεί να εκφοβίσει τη χώρα μας και να την κάνει να ακολουθήσει τις εντολές της, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά που απαιτεί το τελεσίγραφο να γίνουν, στην ουσία είναι απαγορεύσεις που θα έπρεπε εμείς να απαιτούμε…

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι κάτι μεγάλο αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις δύο χώρες και η Τουρκία, υπό τον εντολών του “Σουλτάνου” Ερντογάν, θα ψάξει την οποιαδήποτε αφορμή για να προκληθεί θερμό επεισόδιο…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger