Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ετοιμάζει ταξίδι στην Αμερική ετοιμάζει το διάστημα από 29 Μαΐου έως 8 Ιουνίου για να επισκεφτεί το ίδρυμα Rockefeller και να συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Φόρουμ του American Jewish Committee για την προώθηση της Διακήρυξης ενάντια στον Αντισημιτισμό και την ένωση όλων των θρησκειών και των φυλών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης θα μεταβεί αρχικά στη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα στο Ίδρυμα Rockefeller προς τιμήν της πόλης της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή παγκόσμιων εταιρειών, οργανισμών και μελών της Ελληνικής Διασποράς, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου της πόλης στο πλαίσιο του Δικτύου για τις 100 Ανθεκτικές Πόλεις (100 Resilient Cities), όπου ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι μέλος.
Επιπλέον, θα τιμηθεί με το "Βραβείο Δαμασκηνός", που θα τού απονεμηθεί από τους Αμερικανούς Φίλους του Εβραϊκού Μουσείου στην Ελλάδα.
Μετά τη Νέα Υόρκη θα ακολουθήσει, στις 4 Ιουνίου, ταξίδι στην Ουάσινγκτον, προκειμένου ο κ. Μπουτάρης και η αντιπροσωπεία του Δήμου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Φόρουμ του American Jewish Committee για την προώθηση της Διακήρυξης ενάντια στον Αντισημιτισμό και την συνύπαρξη ανθρώπων όλων των φυλών, εθνικοτήτων και θρησκειών.


 prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger