Δύο 18χρονοι σαουδάραβες δίδυμοι συμπαθούντες της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος  έγιναν μητροκτόνοι αφού μαχαίρωσαν τη μάνα τους και τραυμάτισαν επίσης με μαχαιριές τον πατέρα και τον αδερφό τους πριν διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Watani.   

Οι ύποπτοι συνελήφθηκαν στην συνοικία al-Dilam του Riyad αφού τους παρουσίασε πρόβλημα το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν μεταφέρει το κρατικό κανάλι alekhbariya.
Καμιά επίσημη αναφορά δεν δημοσιοποιήθηκε αναφορικά με το κίνητρο του εγκλήματος. »Ωστόσο, κάποια ειδησεογραφικά σαουδαραβικά ανέφεραν ότι η άγρια επίθεση έλαβε χώραν αφότοι οι γονείς άσκησαν κριτική στην ISIS περιγράφοντάς την ως τρομοκρατική οργάνωση . »
Ταυτόχρονα σαουδάραβες χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν ότι οι δίδυμοι πίστευαν ότι οι γονείς τους ήταν αποστάτες αφού εναντιώνονταν στην (ISIS, ISIL, IS ή Daesh),μεταφέρει το The New Arab.
Αυτοί διακινούν λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος και εξέφρασαν τον αποστροπιασμό τους που οι ύποπτοι ήταν σε θέση να διαπράξουν ένα τέτοιο τρομερό έγκλημα κατά των γονιών τους.


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger