«Όλα πρέπει να τα εξετάσουμε» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο, προέβη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί και να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Μιλώντας στον Alpha, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε «περίεργες και πολλές συμπτώσεις», απέφυγε ωστόσο να επιβεβαιώσει τις υποψίες του ιδίου και ενδεχομένως της οικογένειας. 
«Δεν υπάρχουν πολλά ατυχήματα που έχουν βιντεοσκοπηθεί. Το αυτοκίνητο έχει μία περίεργη πορεία. Ο υγιής οδηγός θα πήγαινε δεξιά. Βλέπουμε κάτι άλλο. Το όχημα πηγαίνει περίεργα και ακινητοποιείται. Για να γίνει αυτό, πρέπει να το σταματήσει ο οδηγός. Το χειρίζεται ο οδηγός, δεν πηγαίνει μόνο του. Όπως μου είπαν, υπάρχει βίντεο που δείχνει τον οδηγό να προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο. Άρα είναι καλά στην υγεία του την ώρα που σταματάει. Πληροφορήθηκα ότι υπήρχε βενζίνη στο οδόστρωμα. Είναι από κάποιον σωλήνα και όχι το ρεζερβουάρ. Περίεργα όλα αυτά. Έχουμε, λοιπόν, δύο ενδεχόμενα: 1)Υπέστη κάτι στην υγεία του, 2)Μία σύμπτωση, που ενώ ο οδηγός έχει πάθει κάτι, συγχρόνως υπάρχει διαρροή καυσίμου.

Αυτά είναι μη φυσιολογικά και αρχίζεις να προβληματίζεσαι. Ο συντηρητής μου είπε πως ήταν όλα καλά με το αυτοκίνητο και είχε γίνει σέρβις πριν δύο μήνες. Εάν ο οδηγός δεν είναι καλά στην υγεία του, τότε δεν οδήγησε καλά το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία έχει αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από τους ανθρώπους που συναναστρεφόταν. Δεν μπορούσε να ανεχθεί το διασυρμό από τη κατηγορία ως εκβιαστή. Είχαμε συγκεντρώσει υλικό για όσα Μέσα τον είχαν θίξει, προκειμένου να κάνουμε αγωγές. Ο συνοδός ήταν ένας Αλβανός, ο οποίος δεν ήταν και αξιόπιστος. Ο Μαυρίκος δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη.

Αρχικώς την υπόθεση χρεώθηκε η αντιτρομοκρατική και τώρα το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής. Αυτό δείχνει ότι η αστυνομία ψάχνει όλα τα ενδεχόμενα. Διαδικαστικό τρικ η μήνυση για ανθρωποκτονία που καταθέσαμε, για να έχουμε τους δικούς μας συμβούλους και πορίσματα. Εάν τελικώς οδηγηθούμε σε πόρισμα ότι υπήρχε βλάβη και διαρροή, αν κάποιος έχει κάνει σκόπιμα κάτι, δεν θα το μάθουμε ποτέ λόγω της πυρκαγιάς. Είναι κλασική συμπεριφορά. Όταν κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό και να εξαφανίσουν τα ίχνη, καίνε το αμάξι».

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε και στο MEGA, τονίζοντας πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος κάηκε ζωντανός. Δήλωσε σίγουρος ότι η αστυνομία θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την άκρη του νήματος και ότι θα γίνει καλή δουλειά από τους αξιωματικούς. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η οικογένεια θέλει να βοηθήσει τους δημόσιους υπαλλήλους πραγματογνώμονες με ιδιώτες πραγματογνώμονες και ξεκαθάρισε πως είναι δικονομικό δικαίωμα οποιουδήποτε διαδίκου να ζητήσει συνδρομή.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger