Για τρομοκρατική ενέργεια και βόμβα μεγάλη ισχύος κάνουν λόγο αξιωματικής της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για το πακέτο που παρέλαβε δικαστικός λειτουργός στο σπίτι της στον Χολαργό σήμερα το μεσημέρι.


Όπως αποδείχθηκε η 6 φωτοβολίδες που είχαν τοποθετηθεί μέσα σε ένα βιβλίο με κομμένες τις σελίδες του εσωτερικά, περιείχαν άγνωστη μέχρι στιγμής εκρηκτική ύλη. Ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο μπαταρίες και καλώδια ενώ μέσα είχαν ρίξει βίδες και ξυραφάκια. Όπως αναφέρουν έμπειροι αξιωματικοί αν είχε ενεργοποιηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός θα προκαλούσε ισχυρότατη έκρηξη με θύματα.

Η εισαγγελέας που παρέλαβε το πακέτο βόμβα είχε ασχοληθεί παλαιότερα με υποθέσεις που αφορούσαν τους Πυρήνες της Φωτιάς. Συγκεκριμένα είχε αναλάβει την υπόθεση της Εύας Στατίρη και μάλιστα είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής της, ενώ είχε επίσης αρνηθεί με βουλευμά της να αλλάξουν οι περιορστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στην Αθηνά Τσάκαλου, μητερα του Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Επίσης ως μέλος του συμβουλίου εφετών είχε παραπέμψει σε δίκη τα 69 μέλη της ΧΑ.

Στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει σημάνει συναγερμός.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger