Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Θύμα ήταν η ανταποκρίτρια του Alpha από την Πάτρα, Βικτωρία Δαράτου.
Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως γράφει το patranews.gr, μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να καλύψει την άφιξη του 7χρονου παιδιού από τη Ζάκυνθο, το οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος, την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβή.

Το περιστατικό
Το συνεργείο του Alpha δεν εμπόδισε το έργο της άφιξης, ούτε προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από τους οικείους του 7χρονου, σεβόμενο την όλη κατάσταση και το άγχος για την πορεία της υγείας του. Ένας μεσήλικας, που ισχυριζόταν ότι είναι συγγενής του μικρού παιδιού, απειλούσε τη δημοσιογράφο, ότι αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και ότι θα τη χτυπήσει. Η δημοσιογράφος απάντησε πως κάνει τη δουλειά της, με σεβασμό, χωρίς να μπορεί όμως να αποχωρήσει. Σε ένδειξη καλής θέλησης δε, τόσο η ίδια όσο και οι τεχνικοί απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο.
Οι απειλές του εν λόγω, κατά δήλωσή του συγγενή, ήταν απανωτές, γεγονός που φόβισε τη Βικτωρία Δαράτου, η οποία απευθύνθηκε στην ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος. Άνδρας της ασφάλειας αφού την καθησύχασε, μετέβη στους συγγενείς του 7χρονου προκειμένου να λυθεί η «παρεξήγηση», όπως και φάνηκε να γίνεται προς το παρόν.
Την κόλλησαν στο ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν πάνω σε αυτό!
Δυστυχώς όμως για τη δημοσιογράφο τίποτα δεν είχε τελειώσει, αφού στην προσπάθεια της να μπει στο εσωτερικό του νοσοκομείου, μετά από ώρα από την άφιξη του παιδιού και ενώ όλα είχαν ηρεμήσει, απωθήθηκε άγρια από τον προαναφερόμενο άνδρα. Όπως κατήγγειλε η ίδια στο patranews.gr, αφού την έσπρωξε με βίαιο τρόπο, την απείλησε ξανά.
Μέλος του συνεργείου του καναλιού που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άλλον συγγενή του 7χρονου, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε κάτω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι δύο συγγενείς κόλλησαν τη δημοσιογράφο στο ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν πάνω σε αυτό, με συνέπεια εκτός από μώλωπες να υποστεί και ισχυρό σοκ.
Η Βικτωρία Δαράτου αναφέρθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την πικρή της εμπειρία, γράφοντας τα εξής: «Το ζήσαμε και αυτό… Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδή κάναμε την δουλειά μας… Ευχαριστώ τον Απόλλωνας Δάρμας και τον Διμήτρη Κωνσταντινάκο που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων…».


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger