"Μοναχικός, σιωπηλός κι ωραίος" σύμφωνα με τους γείτονές του - Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του

Μέσω facebook αναζητούν οι αρχές φωτογραφίες και φίλους του δράστη. 



"Μοναχικός, σιωπηλός κι ωραίος"

Με τα λόγια αυτά οι γείτονες σκιαγραφούν τον Γάλλοτυνήσιο δράστη που αιματοκύλησε τη Νίκαια. Ο δράστης ήταν ενοικιαστής διαμερίσματος σε τετραώροφο κτιρίο. 

"Ήταν ένας μοναχικός τύπος, που δεν μίλαγε πολύ. Χρησιμοποιούσε το ποδήλατό του για τις μετακινήσεις του" αναφέρουν μαρτυρίες ανθρώπων που τον γώριζαν. "Στην αυλή του σπιτιού συνήθως ήταν παρκαρισμένο ένα βαν και το ποδήλατό του. Φορούσε συχνά σορτς", σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro". 

Η οικογένειά του, που έμενε πάνω από το διαμέρισμα του δράστη υποστηρίζει ότι ο νεαρός άνδρας ποτέ δεν είχε ανταποδώσει τον χαιρετισμό. Ο Ανάν, ιδιοκτήτης ισόγειου διαμερίσματος στο κτίριο όπου διέμενε ο δράστης, δήλωσε ότι "ο γείτονας ήταν ένας όμορφος άνδρας που κοίταζε πάρα πολύ τις κόρες του. Επιπλέον, δεν φαινόταν για βαθιά θρησκευόμενο άτομο".



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ζούσε μόνος του.

Γείτονες του δράστη υποστηρίζουν ότι, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχε ποτέ καμία επαφή μαζί τους. "Δεν είχε φίλους, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος", υποστηρίζει η Γιασμίν προσθέτοντας πως  ήταν ένας άνθρωπος σχεδόν καταθλιπτικός. Το διαμέρισμά του έβλεπε σε αυλή όπου σ΄ένα σχοινί ήταν κρεμασμένη μία πετσέτα.




protothema.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger