ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΒΡΑΑΜ……….
Σύνταγμα της Ελλάδας 

ΤΜΗΜΑ Β’: Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας Άρθρο 3
1. «Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού• τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ’ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.»
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ «ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» ΟΡΙΖΕΙ:
«Όλα τα Μυστήρια μεταδίδουν τη μία Θεία Χάρη, το καθένα με ειδική τελετή και είναι αναγκαία για τη σωτηρία μας όχι όμως όλα. Υποχρεωτικά είναι τα Μυστήρια του Βαπτίσματος, του Χρίσματος, της Θείας Ευχαριστίας και της Μετανοίας - Έξομολογήσεως.»
ΟΤΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Γ΄ 27-29 :
«Επειδή όσοι εβαπτίσθητε, εις Χριστόν, Χριστόν ενεδύθητε . . . Εάν δε ήσθε του Χριστού, άρα είσθε σπέρμα του Αβραάμ, και κατά την επαγγελίαν κληρονόμοι.» (Γαλ. γ΄27-29).
ΔΗΛΩΝΕΙΣ Ή ΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.!!!!!!

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger