Οι δηλώσει που βγαίνουν από χείλη κυβερνώντων δεν μπορούν παρά να μας βάλουν σε μεγάλες σκέψεις για τις προθέσεις σε σχέση με την Ελλάδα και την πορεί που της επιβάλλεται.

Ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ανέφερε πως «αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν», υποστηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο πως η κατασκευή του τζαμιού απομακρύνει την ισλαμική τρομοκρατία από την χώρα μας, την ώρα που οι τζιχαντιστές οργανώνονται σε τζαμιά, καθώς το Κοράνι υπαγορεύει ρητά την σφαγή αλλόπιστων.

Ο ίδιος επισήμανε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.

Υποστηρίζοντας την διάταξη νομοσχεδίου που αφορά την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι «το Ισλάμ είναι εδώ» κατακρίνοντας τις διαμαρτυρίες ότι «ισλαμοποιείται η χώρα μας και πως θα είναι πόλος έλξης το Τζαμί».

Απευθυνόμενος δε στα κόμματα που καταψηφίζουν την διάταξη, μεταξύ των οποίων και οι ΑΝΕΛ είπε «Θέλετε «καθαρή» χώρα; Κοιτάξτε ποιες είναι οι καθαρές χώρες. Είναι μόνο οι φτωχές και όσες δεν θέλει να πάει κανείς».

Ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;».

Τα σχόλια περιττά!


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger