Η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που διαρρέουν από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία της στο σόου του Jimmy Kimmel.
Ωστόσο, συνεργάτες του Τραμπ επιμένουν πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!

Συγκεκριμένα, άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται μάλιστα σε θέση - κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.
Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με... πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής! Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος - με εμφανή δόση ειρωνείας - υποκρίνονταν την εξουθενωμένη από την... υπερπροσπάθεια.
Στο επιτελείο του Τραμπ, όμως, δεν το βάζουν κάτω!
Ο John Jaggers, που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου...

Υποστηρίζει ανοιχτά πως η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή και πως μετά το... θάνατό της καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν.


πηγή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger