του Γεράσιμου Χουντάλα

Με όπλα αρχίζουν να υποδέχονται οι πολίτες τα συνεργεία της ΔΕΗ που πάνε να κόψουν το ρεύμα: Με κυνηγετική καραμπίνα κυνήγεσε ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά το συνεργείο της ΔΕΗ που επιχείρησαν να να ξηλώσουν το καλώδιο της κομμένης, λόγω χρέους παροχής ρεύματος.

Ο άνθρωπος δεν έχει κανένα άλλο για να θρέψει τα παιδιά του πέρα από την ταβέρνα, αλλά η οικονομική κρίση μείωσε τα έσοδα της ταβέρνας κατά 80%, ενώ στην ίδια περίοδο η τιμή του ρεύματος αυξήθηκε κατά 70% με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει.

Η εμφάνιση των εισπρακτόρων της ΔΕΗ έγινε το μεσημέρι λίγο πριν τις 12.

Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ άρπαξε τα καλώδια και ετοιμάστηκε να τα κόψει, όταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια, χωρίς να το καταφέρει.

Τότε ο ταβερνιάρης πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε το αυτοκίνητο της εταιρείας που θα το έκοβε πρακτικά το ψωμί των παιδιών του.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Ο δράστης μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της εταιρείας, "συνοδεία αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους".  

"Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της εταιρείας" αναφέρει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Τους πολίτες ποιος θα προστατέψει από την ΔΕΔΔΗΕ και κυρίως από τις πολιτικές ηγεσίες που έφεραν την κατάσταση σε αυτό το σημείο από το 2009 μέχρι σήμερα;

Και ακόμα δεν άρχισαν οι εξώσεις και οι πλειστηριασμοί των εκατοντάδων χιλιάδων ιδιοκτητών που η ζωή τους κατέρρευσε όταν απολύθηκαν από τις δουλειές τους ή έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους...

Υπολογίζεται ότι 1.200.000 νοικοκυριά κινδυνεύουν με διακοπή ρεύματος, σήμερα, λόγω αδυναμίας εξόφλησης οφειλών...
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger