Την απερίφραστη καταδίκη τους για το γεγονός «της βάρβαρης και απρόκλητης επίθεσης σε βάρος αστυνομικών» που σημειώθηκε χθες στην Κομοτηνή κατά την διάρκεια πορείας αντεξουσιαστών για την επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εκφράζουν με κοινή τους ανακοίνωση οι Ενώσεις Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Αξιωματικών Υπαλλήλων νομού Ροδόπης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, ομάδα είκοσι περίπου ατόμων που φορούσαν κράνη, αποκολλήθηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και συνεπλάκη με αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναλάβει την εφαρμογή των μέτρων της τάξης, με αποτέλεσμα δύο από τους αξιωματικούς να μεταφερθούν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για παροχή πρώτων βοηθειών.

«Δυστυχώς, είκοσι μόλις ημέρες μετά την άνανδρη επίθεση και τον τραυματισμό του διευθυντή της διεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας του, οι επιθέσεις των γνωστών - αγνώστων του επονομαζόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, επεκτείνουν την δράση τους και εξαπλώνονται στην ακριτική περιοχή μας, με θύματα αυτή την φορά δύο αξιωματικούς της διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ενός εκ των οποίων ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής», τονίζεται στη ίδια ανακοίνωση.

Οι πρωτοβάθμιες αστυνομικές ενώσεις της περιφέρειας ΑΜ-Θ και του νομού Ροδόπης, κάνουν λόγο για «αδράνεια και παθητική στάση στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών από την πολιτεία και την πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος, η οποία «ενθαρρύνει τη συνέχιση της εγκληματικής δράσης των ατόμων αυτών και την επανάληψη τέτοιων ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών και προσβλητικών για τη Δημοκρατία μας φαινομένων βίας, τα οποία πλείστες φορές έχει καταδικάσει η ελληνική κοινωνία».

«Ζητούμε για πολλοστή φορά τη προστασία των αστυνομικών, την προάσπισή τους έναντι τέτοιων συμπεριφορών και προς τούτο καλούμε την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό και τα πολιτικά κόμματα στο σύνολο τους, να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο επεισόδιο, να καταδικάσουν τέτοιου είδους φαινόμενα και τις συστηματικές πλέον επιθέσεις σε βάρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και των ανθρώπων που το υπηρετούν», καταλήγει η ανακοίνωση.





http://policenet.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Αφού λοιπόν οι αναρχοφασίστες επιλέγουν να χτυπούν άνανδρα και ύπουλα δυο τρεις αστυνομικούς, όταν αυτοί είναι 20 και μάλιστα χωρίς καν να προκληθούν από αυτούς, τότε θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο:
    Όταν η αστυνομία θα συλλαμβάνει ή θα προσαγάγει έναν αναρχοφασίστα, θα πρέπει να τον τσακίζουν στο ξύλο 20 αστυνομικοί μέχρι να πάει στην εντατική.
    Όποιος από αυτούς δε αποδειχτεί ότι συμμετείχε σε ξυλοδαρμό αστυνομικού, θα πρέπει να μένει σακάτης για την υπόλοιπη αχρεία ζωή του, ώστε να θυμάται και να θυμίζει στους επόμενους επίδοξους, ότι όταν τα βάζεις με την οργανωμένη κοινωνία και την έννομη τάξη, πληρώνεται αδρά.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή