Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

 Οι φυσικές σπηλιές συνδέονται με τα τελλουρικά ρεύματα. Κάθε σπηλιά, ειδικά όταν ο γήινος και ο ουράνιος ηλεκτρομαγνητισμός παίρνουν τις μέγιστες τιμές, γεμίζουν ηλεκτρομαγνητισμό. Αυτό σημαίνει ότι μια σπηλιά με την κατάλληλη "διαρρύθμιση" γίνεται πύλη προς τον αόρατο κόσμο.

Ιδιαίτερα οι κοιλότητες με ασβεστόλιθο ή άλλων παρόμοιων υλικών, έχουν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις. Διότι ο ασβεστόλιθος περιέχει μέσα στην πέτρινη μάζα του νερό σε διασπασμένη μοριακή μορφή υδρογόνο και οξυγόνο.


Βράχοι από γρανίτη και ασβεστόλιθο

 Έτσι κάτω από έντονες ηλεκτρομαγνητικές συνθήκες γίνεται η ένωση των μορίων υδρογόνου και οξυγόνου, τότε παράγεται νερό μέσα από τον βράχο.

 Το συγκεκριμένο νερό που παράγεται από τον ασβεστόλιθο ή τον γρανίτη, είναι εξαιρετικά ιονισμένο και έχει τελείως διαφορετικές ιδιότητες, από το κοινό νερό.

 Σκοπός της "διαρρύθμισης" μιας σπηλιάς ή κοιλότητας με τέτοια πετρώματα είναι η δημιουργία ηλεκτρομαγνητικών κυκλωμάτων. Δηλαδή ο συνδυασμός μετάλλου (π.χ. χαλκού) και των πετρωμάτων ή λίθων, αποτελεί ένα συσσωρευτή κοσμικής ενέργειας.

  Η επιλογή του χώρου και η διαρρύθμιση αυτού, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αόρατου κόσμου και οι στόχοι ξεφεύγουν από την σφαίρα του ορατού κόσμου. Διότι το άνοιγμα της πύλης επιτρέπει κανείς να περάσει από τον ορατό κόσμο στον κόσμο των αδυνάτων.

 Έτσι στους χώρους αυτούς οι πρόγονοι μας άναβαν τους "Ήλιους του Μεσονυκτίου", όπου τους έδιναν την αιθερική τους μορφή. Με την αόρατη αυτή μορφή μπορούσαν να κατέβουν στον Άδη και να ταξιδέψουν μέχρι τα Ηλύσια πεδία ή να ταξιδέψουν σ' ολόκληρη την γη....

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ :

 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger