Ο ανιψιός της, όπως υποστηρίζει το RadarOnline, ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν. Το αποκλειστικό που αποκαλύπτει το RadarOnline θα μπορούσε να βάλει τέλος στην πολιτική καριέρα της Χίλαρι Κλίντον.

Συγκεκριμένα, ο Jeff Welch, γιος της ετεροθαλούς αδερφής του Μπιλ Κλίντον Dianne ήταν ρατσιστής που διάσημη οικογένεια απεχθανόταν και πόζαρε αυτάρεσκα με το σύμβολο της Κου Κλουξ Κλαν. Η αποκάλυψη του RadarOnline έρχεται μετά την ανακοίνωση επικεφαλής της οργάνωσης στην Καλιφόρνια πως θα δωρίσει 20.000 στην εκστρατεία της Κλίντον.

Άνθρωπος από το Δημοκρατικό Κόμμα επισημαίνει πως αυτό το μυστικό θα τη βυθίσει, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το σκάνδαλο. Ο Jeff Welch ήταν περήφανο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν πριν πεθάνει το 2006 και έλεγε πως ντρέπεται που είναι συγγενής της Κλίντον.

Ο παππούς του Welch από την πλευρά της μητέρας του Jeff Dwire παντρεύτηκε τη χήρα μητέρα του Bill Clinton το 1969. Απέκτησαν την Dianne, μητέρα του Jeff, και ετεροθαλή αδερφή του Bill. Ωστόσο ο Jeff δεν συνάντησε ποτέ τους θείους του Μπιλ και Χίλαρι.

Ο Welch έγινε μέλος της Κου Κλουξ Κλαν τον Νοέμβριο του 1992. Δεν είναι ο μοναδικός που συνδέει τη Χίλαρι με τη ρατσιστική ομάδα. Το 2010 αποκάλεσε τον Klansman Sen. Robert Byrd «φίλο και μέντορά της». Ο Byrd ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν στα 24 του χρόνια.

«Για την Κου Κλουξ Κλαν η Χίλαρι Κλίντον είναι η επιλογή μας», δήλωσε ο Grand Dragon Quigg. «Πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν», είπε χαρακτηριστικά. Η Χίλαρι Κλίντον κατηγορείται εδώ και δεκαετίες πως αγκαλιάζει τη ρητορική της ρατσιστικής ομάδας.Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Enquirer και πρώην σύμβουλο των Κλίντον Dick Morris, που είναι Εβραίος, μια φορά του είχε φωνάξει «χρήματα! μόνο για αυτό ενδιαφέρεστε» ενώ διαπραγματευόταν την αμοιβή του ως συμβούλου το 1983. Το 1974 είχε φωνάξει στον διευθυντή εκστρατείας του Κλίντον Paul Fray «γ@μημένε Εβραίε». Το ένοχο πλέον μυστικό της Χίλαρι αποκαλύφθηκε…

Πηγή:
Radaronline
makeleio

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger