Λίγο πριν τις 23.00′ χθες το βράδυ στην Ξάνθη με BMW που μετέφερε εννέα(9) επιβάτες, τρείς από αυτούς ήταν ….Τούρκοι Αξιωματικοί.


Σε μια υπόθεση που εξελίσσετε με μοναδικά στοιχεία για τα αστυνομικά χρονικά της ευρύτερης περιοχής. Τρείς (3) Τούρκοι αξιωματικοί με διπλωματικά διαβατήρια στον θάλαμο επιβαινόντων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ένας εξ αυτών ο οδηγός που διαφεύγει της σύλληψης, με βουλγάρικες πινακίδες και δύο Ιρανοί στο …πορτ μπαγκαζ ! ! !
Άγρια καταδίωξη από δικυκλιστή της ομάδας «Ζ» χθες βράδυ μέσα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συνελήφθησαν οι οκτώ (8) από τους εννέα (9) συλληφθέντες της μπορντό BMWμε Βουλγάρικες πινακίδες.


Ήταν λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν δικυκλιστής της ομάδας «Ζ» που βρίσκονταν στον κόμβο των οδών Λευκίππου,  Λεωφόρου Στρατού και  Δημοκρίτου βλέπει σταματημένοι στον ερυθρό σηματοδότη την μπορντό BMW με βουλγαρικές πινακίδες και με κατεύθυνση το κέντρο της Ξάνθης.
Μόλις ο οδηγός του Ι.Χ.Ε βλέπει τον «Ζ»  με την μηχανή αλλάζει κατεύθυνση και «παίρνοντας» την Λ. Στρατού με ιλιγγιώδη ταχύτητα διανύει όλη την περιμετρική οδό  «μπαίνει» ανάποδα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και σε μήκος περισσότερων των 1200 μέτρων την διανύει με περισσότερα από 100χλμ την ώρα.  Χωρίς ευτυχώς να συναντήσει κανένα τροχοφόρο ….
Στην συμβολή της Παν. Τσαλδάρη με την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο αστυνομικός της ομάδας «Ζ» ακινητοποιεί την BMW, ενώ έχει καλέσει για συνδρομή και άλλα αστυνομικά οχήματα με προσωπικό.
Αμέσως οι επιβάτες του Ι.Χ.Ε. προσπαθούν να βγουν από το όχημα και να χαθούν στο πλήθος που υπάρχει στο κεντρικότερο σημείο της Ξάνθης με το οδηγό να τρέχει και να εξαφανίζεται μέσα στο πλήθος ακολουθώντας την διαδρομή Κεντρική Πλατεία  και Μιχ. Βόγδου.
Αμέσως έφτασαν δικυκλιστές και οχήματα από την Δ/νση αστυνομίας Ξάνθης που μέτρησαν τους εναπομείναντες επιβάτες της BMW 316  και ήταν ….οκτώ, με τρείς από αυτούς  να είναι ….Τούρκοι Αξιωματικοί, των οποίων η ταυτότητα αναγνωρίστηκε από τα διπλωματικά διαβατήρια που κατείχαν και από τις φωτογραφίες που είχαν στις αποσκευές τους.


Πηγές της αστυνομίας μιλάν για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών ενώ ερευνούν και τον τρόπο που εισήρθαν στην Ελλάδα, αλλά και άλλες πτυχές της εδώ παρουσίας τους, ενώ 2 από τους επιβαίνοντες είναι Ιρανοί υπήκοοι και …. βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.


Πήγη: thrakitoday.com
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger