Πολλές προετοιμασίες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.Εκτός από τον Πρόεδρο Ομπάμα,υπηρεσίες όπως η NASA,η FEMA, το DHS,και το DOD ετοιμάζονατι για μια μεγάλη καταστροφή.

Υπάρχει το εκτελεστικό διάταγμα, από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση,ότι πρέπει να έχετε:
1. τη δυνατότητα να προβλέψετε και να εντοπίσετε το είδος της καταστροφής.

2. τα σχέδια και  τα προγράμματα που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσετε την καταστροφή.

3. Την προστασία και το μετριασμό των σχεδίων, πρωτόκολλα και πρότυπα που απαιτούνται για να μειωθούν οι κίνδυνοι για τις υποδομές ζωτικής σημασίας πριν και κατά τη διάρκεια της αξιόπιστης απειλής.

4. τη δυνατότητα να απαντήσουμε και να συνέλθουμε από τις επιπτώσεις μιας καταστροφής από το διάστημα. Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι η διοίκηση Ομπάμα έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι ανακατεύεται στις Αμερικάνικες εκλογές. Αυτές οι κατηγορίες έχουν κλιμακωθεί σε υψηλότερου επιπέδου εντάσεις.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, στις 14 Οκτωβρίου 2016, ο Αντιπρόεδρος,Τζο Μπάιντεν,ανακοίνωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να απαντήσει σε διάφορες επιθέσεις των Ρώσων χάκερς.Η CIA ετοιμάζεται για ένα  πιθανό κτύπημα στον κυβερνοχώρο εναντίον της Ρωσίας — σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο του NBC. Αλλά ας μην ξεχνάμε σχετικά  τις προετοιμασίες, τις μυστικοπαθείς πίσω από τις κλειστές πόρτες: παρασκευάσματα που αφορούν την απειλή από ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP). Η διοίκηση Ομπάμα πιστεύει ότι πραγματικά υπάρχει μια «απειλή» της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο;

Τι  γνωρίζουν που εμείς δεν γνωρίζουμε; Γιατί όλη αυτή η προετοιμασία;!; Είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία!!! Η διοίκηση Ομπάμα προετοιμάζεται για κάτι το ανεπανάληπτο! - Εικόνα1
Από την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει υπογράψει ακόμη ένα εκτελεστικό διάταγμα — αυτή τη φορά την τροποποίηση του εγχειριδίου για τα στρατοδικεία.Αλλάζει τον ποινικό κώδικα των παραβιάσεων, για τους στρατιωτικούς.Πόσο σχετίζεται αυτό το διάταγμα με τον στρατιωτικό νόμο; Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος Oμπάμα έχει εκδώσει ένα διάταγμα και την ανακοίνωση σε σχέση με τη «συνέχιση της εθνικής έκτακτης ανάγκης σε σχέση με πρόσωπα που διαπράττουν, ή θα  διαπράξουν ή στηρίζουν την τρομοκρατία.» 

Μετά το εκτελεστικό διάταγμα 13224, από την Κυριακή, 23η Σεπτεμβρίου 2001, η εθνική έκτακτη ανάγκης έχει εκδοθεί για το έθνος, στο σύνολό του — σύμφωνα με την απειλή της «τρομοκρατίας.»

Λόγω μιας τέτοιας «απειλής,» ο κ. Ομπάμα έχει διαπιστώσει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσει την εθνική έκτακτη ανάγκη που κηρύχθηκε με το εκτελεστικό διάταγμα 13224, όσον αφορά πρόσωπα που διαπράττουν, απειλούν να διαπράξουν ή υποστηρίζουν την τρομοκρατία για άλλη μια χρονιά… μέχρι  το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Και, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από την κυβέρνηση, τη στρατιωτική ηγεσία, το Κογκρέσο, και ακόμη και την ελίτ, ποιός είναι ο ορισμός του «εσωτερικού τρομοκράτη;» Η Daily Mail ανέφερε πρόσφατα ότι μια συνάντηση του Συλλόγου του αμερικανικού στρατού στην Ουάσιγκτον, DC, αποκάλυψε ότι οι ηγέτες του στρατού θεωρούν , δεδομένο ότι θα υπάρξει ένας μεγάλος πόλεμος, μεταξύ των αντίπαλων ισχυρών Εθνών , σύμφωνα με τον αρχηγό του Επιτελείου, στρατηγό   Mark A. Milley, «είναι σχεδόν εγγυημένος» κάποια στιγμή στο μέλλον. θεωρούν τον πόλεμο αυτό σύντομο και συμβατικό.

Υπάρχουν όμως δυνάμεις όπως το ΝΑΤΟ,Κίνα,Ρωσία που μπορεί να παίξουν με τα πυρηνικά και ο πόλεμος να μην είναι σύντομος. Ο Υποστρατήγος William Hix,θέλει στο μέλλον οι μηχανές να γίνουν πιο γρήγορες και να παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. «Μια συμβατική σύγκρουση στο εγγύς μέλλον θα είναι εξαιρετικά θανατηφόρα και γρήγορη και δεν θα διαθέτουμε το χρονόμετρο».

Ο HIX αναφέρεται στη συνέχεια τις τεχνολογικές εξελίξεις που γίνονται από τη Ρωσία και την Κίνα, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να προετοιμαστούν για βία σε μεγάλη κλίμακα,που δεν έχει ξανασυμβεί. Ο Milley, αρχηγός του Επιτελείου ,δήλωσε επίσης ότι, το μέλλον του πολέμου δεν περιορίζεται  παραδοσιακά στο πεδίο της μάχης, αλλά επέμεινε ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένες να συμμετάσχουν στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο και τις συγκρούσεις σε  αστική κατάσταση.

Σημειώνει ότι υπάρχει μια ανανεωμένη απειλή από τη Ρωσία, ένα αυξανόμενο οικονομικό και στρατιωτικό ανταγωνιστή,την Κίνα, ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό από αδύναμα κράτη–έθνη που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τους επιτιθέμενους ή ενδέχεται να χρειάζονται προστασία, και την καταπατά επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, που εύκολα θα μπορούσε να παρουσιάσει περισσότερες παρουσίες αστάθειας σε όλη την υδρόγειο.

Οι γενικές συστάσεις της ειδικής ομάδας του στρατού των ΗΠΑ είναι σχεδόν επεκτάσεις των think tanks, όπως το Ατλαντικό Συμβούλιο, το οποίο έχει προειδοποιήσει σχετικά με την αυξανόμενη επιθετικότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Ρωσίας και της Κίνας φαίνεται να αναγκάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, που υπήρξε κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη για περίπου έναν αιώνα, να παραμείνει τουλάχιστον επί ίσοις όροις με τους ανταγωνιστές της.

Οι αυξημένες εντάσεις με τη Ρωσία, από διαφορές για τα σύνορα με την Ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία, στη διακοπή των διαπραγματεύσεων σχετικά με την κατάπαυση του πυρός του συριακού εμφυλίου πολέμου,και την  Κίνα,το ασιατικό έθνος που ασκεί την επιρροή της στην θάλασσα της Νότιας Κίνας, θα δοκιμάσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε διπλωματικές και στρατιωτικές ικανότητες στο μέλλον — εάν δεν  κάνουμε τίποτα θα περιέχουν περισσότερο καταστάσεις που θα μπορούσαν δυνητικά να οδηγήσουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. 

http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2016/10/lethal-actions-of-u-s-military-hidden-from-public-were-at-war-with-russia-the-obama-administration-is-preparing-for-something-unprecedented-it-will-shock-you-beyond-belief-2511118.html

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger