ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

(ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ)

Η ΕΙΔΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ !!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Μας ζητήθηκε από τον ουρανό να κάνουμε πολύ προσευχή στο πρώτο τριήμερο της Σαρακοστής που αρχίζει από την Καθαρά Δευτέρα 14/03 έως και την Τετάρτη 16/03/2016. Γιατί;

Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ :

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Αμήν.

Εγώ ο ανάξιος Νεκτάριος Μοναχός ο Αγιορείτης σήμερα το πρωί Σαββάτο 12/03/2016έλαβα την εξής πληροφορία η οποία αφορά όλους μας.

Από ουράνια αποκάλυψη η οποία έγινε σε προσευχόμενο πρόσωπο, η πληροφορία που έφτασε σε εμένα είναι η εξής «Είδα (λέγει το προσευχόμενο) να γίνεται βάπτιση σε Ιερό Ναό και άκουσα τρία τρίχρονα παιδάκια να ψάλουν ύμνους της μεγάλης Παρασκευής. Ξαφνικά άκουσα φωνή από το Ιερό που είπα «Να κάνετε πολύ προσευχή το τριήμερο της Σαρακοστής που έρχεται γιατί από τον πολύ μεγάλο σεισμό που θα γίνει, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο»».

ΞΕΚΆΘΑΡΟ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ

Ξεκάθαρο το μήνυμα αλλά και ασφυκτικά πιεστικό χρονικά. Πως βγαίνει το συμπέρασμα αυτό;

Από παλαιότερες αποκαλύψεις για τα μέλλοντα να συμβούν γνωρίζουμε ότι στην ακολουθία των γεγονότων που ακολουθούν την Πατρίδα μας, Προηγείται ο σεισμός και ακολουθεί ο πόλεμος με τους Τούρκους.

Εδώ και λίγες ημέρες γνωρίζουμε ότι η Αγαρηνοί έχουν μαζέψει (από μεταφορά από την Αν. Θράκη) στα παράλια της Μ. Ασίας 23.000 Στρατό.

Αυτός ο Στρατός δεν είναι εκεί για παραθέρηση.

Άρα τα μεμέτια ετοιμάζονται και αφού ο σεισμός προηγείται μας πλησίασαν τα πολλά Ρίχτερ.

ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΑΡΧΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΎ

Κατά το φωτεινό παράδειγμα μετανοίας της Νινευί, οι Άρχοντες και ο Λαός φόρεσαν τρίχινα εσωτερικά ενδύματα νήστευσαν πρώτα από τις αμαρτίες και μετά από τροφές και ο Θεός πήρε πίσω την απειλή του μεγάλου σεισμού.

Αν θέλουμε να γλυτώσουμε έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Οι άρχοντες της Εκκλησίας και της πολιτείας πρέπει να προηγηθούν στην μετάνοια και την προσευχή και μετά να ακολουθήσει ο λαός.

Επειδή όμως αδελφοί μου, όπως πολύ καλά γνωρίζεται, τα παραπάνω δύο είδη των αρχόντων σήμερα είναι δυσκίνητα σε τέτοιου είδους ασκήσεις, γι’ αυτό και θα τους πλακώσουν τα ταβάνια κάτω από τα οποία θα ευρίσκονται. Ξεκινήστε λοιπόν εσείς ο λαός, πρώτος την μετάνοια και την προσευχή, την πολύ προσευχή, όπως ζήτησε η φωνή από το Ιερό.

Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι :

– Οι πόρνες επί πληρωμή (κλείστε τα μαγαζιά σας).

– Οι πόρνες χωρίς πληρωμή που νομίζουν ότι δεν είναι πόρνες αλλά είναι.

– Οι πόρνοι, οι μοιχοί και οι μοιχαλίδες, οι ομοφυλόφιλοι όλων των ειδών, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι είρωνες, οι ευτράπελοι, οι ηδονοβλεψίες και τόσοι άλλοι οι έχοντες μικρά οι μεγάλα πάθη, σταματήστε να τα ενεργείται.

Τρέξτε γρήγορα στην εξομολόγηση και αρχίστε να λέτε αδιαλείπτως την ευχή του Ιησού «Κύριε Ιησού Χριστές Ελέησον με τον αμαρτωλό».

Αποκαταστήστε την φιλία με τον εν έχθρα ευρισκόμενοι γείτονα σας, αφού πρώτα προσευχήθείται για αυτόν με την ευχή : «Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον τον δούλο σου ΤΑΔΕ». Αν ο εχθρός είναι μακριά και δεν μπορείτε να του μιλήσετε κάντε του μόνο Ευχή ως παραπάνω.

Στην θέση του ΤΑΔΕ το όνομα του εχθρού.

Κάντε ευχή υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής εχθρού που έχει κοιμηθεί και δεν προλάβατε να αγαπήσετε. «Κύριε Ιησού Χριστέ ανάπαυσον την ψυχή του/της δούλου σου/ δούλης σου ΤΑΔΕ».

Λέτε λίγα λόγια το τριήμερο έως και μη μιλάτε καθόλου.

Σοβαρευτείτε και κλάψτε. Το κλάμα σώζει.

Γενικά, γίνεται ευρηματικοί αγαθών ενεργειών των Τριήμερο της Σαρακοστής και όχι μόνο. Οι αγαθές αυτές ενέργειες θα γραφούν στην μερίδα σας στο βιβλίο της ζωής αλλά και στο βιβλίο της Πατρίδας προς μείωση των δεινών που έρχονται.

Καλή επιτυχία στον αγώνα για όλους, άθεους, πλανεμένους Έλληνες ινδουιστές, αιρετικούς και Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Η πατρίδα έχει ανάγκη μην κάθεστε άλλο σταυροπόδι. Κάτω το πόδι.

Να το δει και αυτό ο Θεός. Κάτι προσφέρεται με αυτό.

Γέρων Νεκτάριος ο Αγιορείτης

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger