Αποπνικτική αναμένεται η ατμόσφαιρα την Κυριακή!
Από τη μία βροχές και καταιγίδες και από την άλλη άνοδος της θερμοκρασίας!

Παιχνίδια μέσα στο Φθινόπωρο κάνει ο καιρός! Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μέχρι και το Σάββατο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, από την Κυριακή η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική, καθώς έρχονται και πάλι βροχές με τον υδράργυρο να σημειώνει άνοδο!
Αναλυτικά, για σήμερα Παρασκευή (14/10) στην Αττική, ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη 
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη 
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Το Σάββατο (15/10) στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή (16/10) προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νότια.ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger