Ο μικρός Kirill στάθηκε πολύ άτυχος.
Ήρθε στη ζωή με μία πάθηση και οι βιολογικοί γονείς του τον εγκατέλειψαν. 

Γεννήθηκε χωρίς δεξί χέρι.

Η Lesley και ο Doug Facey από τον Καναδά υιοθέτησαν τον μικρό Kirill από το Καζακστάν και τον έφεραν στο σπίτι στις 13 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι λέει ότι κατάλαβαν πως το παιδάκι ήταν γραφτό να γίνει γιος τους, όταν έμαθαν ότι είχε την ίδια πάθηση με εκείνη του πατέρα του Doug. 

Το 4χρονο αγόρι βρήκε επιτέλους την οικογένεια που θα του προσφέρει απλόχερα αγάπη και φροντίδα.
Και με αυτή τη συγκινητική φωτογραφία του μικρού Kirill να συναντά για πρώτη φορά τον παππού του, επίσης χωρίς χέρι, λύγισε το internet. 

Ο παππούς Chris γονατίζει για να δείξει στον Kirill ότι λείπει και το δικό του χέρι και ο μικρός κοιτάζει με απορία. »Αιφνιδιάστηκε και ήθελε να με αγγίξει για να καταλάβει τι συνέβαινε. Κοιτούσε με ανοικτό το στόμα».

Οι νέοι γονείς, που ξεκίνησαν τη διαδικασία υιοθεσίας πριν από τρία χρόνια, αποκάλυψαν ότι το παιδί ήταν μόλις 20 ημερών, όταν οι φυσικοί γονείς του τον έδωσαν για υιοθεσία. Τώρα όχι μόνο έχει μια οικογένεια που τον αγαπά, αλλά και έναν φανταστικό παππού, ο οποίος έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας, που επίσης αγωνίστηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και σίγουρα θα αποτελέσει πρότυπο για τον 4χρονο.

Ο Doug αποκάλυψε ότι όταν έδειξε στον πατέρα του μια φωτογραφία του μικρού Kirill, ο Chris ξέσπασε σε δάκρυα, λέγοντας, »Είναι σαν εμένα». Οι Faceys πλέον είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν στον μικρό μία ζωή γεμάτη αγάπη.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger