Ευθείες απειλές κατά δικαστών, πολιτικών κομμάτων, τραπεζών και εταιρειών εξαπολύουν με ανάρτησή τους σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Προειδοποιούν, δε, για «επιθέσεις με βόμβες και σφαίρες».

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, «χτυπάμε τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια, τις φυλακές, τα υπουργεία, τα κομματικά γραφεία, τις αυτοκρατορίες των εταιριών και οτιδήποτε περιφρουρεί και αναπαράγει τις αξίες αυτού του κόσμου».

Σε άλλο σημείο του κειμένου, επισημαίνεται από τα μέλη της ΣΠΦ, πως «φυσικά, δεν ξεχνάμε πως ο στόχος του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης δεν είναι απλά η ανατίναξη πραγμάτων και η εκτέλεση αξιωματούχων της εξουσίας, αλλά, παράλληλα, και η καταστροφή των κοινωνικών σχέσεων που κουβαλούν μέσα τους το δηλητήριο της εξουσίας.

Γι’ αυτό, παράλληλα με την οργάνωση και τη διάχυση της FAI και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, μέσα από σφαίρες και βόμβες, επιθυμούμε με τα κείμενά μας να τσακίσουμε όλες εκείνες τις καθημερινές κοινωνικές συμβάσεις και να χαστουκίσουμε τη νοοτροπία των εθελόδουλων, που είναι η μισή ισχύς της εξουσίας…».


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger