Τι σχεδιάζουν  να κάνουν οι Τούρκοι κατά της Ελλάδας ; 

Διαβάστε ένα Απόσπασμα ενός χαρισματικού γέροντα για τα μελλούμενα, όπως μας στάλθηκε : 

"... Οι ένοπλες μας δυνάμεις θα έχουν τα κακά τους χάλια! Θα έχουμε πάρει μερικά δωρεάν οπλικά συστήματα από την Αμερική σε μεγάλες ποσότητες: άρματα, τεθωρακισμένα οχήματα, πλοία και αεροπλάνα. Αλλά με κακοπληρωμένους στρατιωτικούς που θα αντιμετωπίζουν το φάσμα της επιβίωσης, όντας στα όρια της εξαθλίωσης. 

Με ελάχιστα ανταλλακτικά και την ανυπαρξία προσωπικού στις μονάδες. Το να πάει η θητεία στους 12 μήνες μια κουβέντα είναι, όταν όλοι φοβούνται το πολιτικό κόστος! Αλλά θα πάει για να μειωθούν οι δείκτες της ανεργίας. Μέχρι και να πληρώσουν σκέφτονται για να υπηρετήσουν παραπάνω οι φτωχοί, να τους δίνουν 500 ευρώ τον μήνα. Άλλοι να φυλάνε σκοπιές και να πληρώνονται με την ώρα!

 Διάφορες αλχημείες για να πέσει η ανεργία και να δώσουν δουλειά σε καθεστώς υπό απασχόλησης! Στην χώρα θα βασιλεύει η αναρχία, η πείνα, η εξαθλίωση, το κλέψιμο! Ναι θα κλείσουν και μερικούς στην φυλακή για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον τους.


Στην βουλή θα πέφτουν οι πέτρες με το τσουβάλι! Θα υπάρχει απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο σύνταγμα μετά, από πολύ μεγάλα επεισόδια που θα γίνουν. Ο κόσμος θα κοντέψει να μπει μέσα στην βουλή και να τους λιντσάρει! Γύρω από την βουλή δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς, ίσως κόψουν και την κυκλοφορία των οχημάτων. Τον κόσμο δεν θα μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς! Πολιτικός δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο! Και τότε θα έρθει το ποθούμενο!



Στην Τουρκία τα πράγματα θα έχουν φτάσει σε οριακό βαθμό. Θα έχει τελειώσει η ιστορία με την Συρία και το Ιράν και είναι η ώρα να έρθει η σειρά της. Θα κάνει τότε της δόκιμες του νέου πυραύλου των 1,000 χιλιόμετρων και θα έχει προχωρήσει η σχεδίαση του πυραύλου των 2,500 χιλιόμετρων και τα εργοστάσια για την ατομική βόμβα! 

Η σχέση-σύγκρουση κεμαλιστών-στρατηγών με τον Ερντογάν- μουσουλμάνους- εκσυγχρονιστές θα έχει φτάσει στο έπακρο. 

Οι στρατηγοί θα επέμβουν με την άδεια της USA, θα φάνε τον Ερντογάν και θα κάνουν πραξικόπημα. Αλλά ο κόσμος στην Τουρκία δεν θα είναι μαζί τους. Έτσι για να αποκτήσουν λαϊκό έρεισμα, θα επιτεθούν στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Στην Ελλάδα θα χτυπήσουν και θα πάρουν ξαφνικά δυο πολύ μικρά νησιά με αεραποβάσεις! Θα στείλουν τα ελικόπτερα τους αφού πρώτα θα κάνουν μια παραπλανητική ενέργεια. Δηλαδή θα στείλουν  ισχυρές αεροπορικές δυνάμεις, να κάνουν μια παραβίαση του εναέριου χώρου προς την Λήμνο με 30-40, ή και με περισσότερα αεροσκάφη. Ή ακόμα  προς δυο μεριές, για να μας αναγκάσουν να στρέψουμε την προσοχή μας προς τα εκεί! 

Οι ανύπαρκτες φρουρές με τους ελάχιστους φαντάρους, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα τους καλέσουν να παραδοθούν με την υπόσχεση ότι δεν θα τους πειράξουν, αλλά ότι θα τους μεταφέρουν σε άλλη χώρα μαζί με τον άμαχο πληθυσμό. Ή θα τους ρίξουν με σκληρά πυρά πάνω από τα κεφάλια τους και θα παραδοθούν. Πάντως απώλειες δεν θα σημειωθούν μόνο τραυματισμοί! Αν απορείτε;

Τι μπορεί να κάνει ένας επιλοχίας με 10 φαντάρους, εναντίων 200 Τούρκων καταδρομέων που θα έχουν κατεβεί με 13-14 ελικόπτερα! Εξάλλου δεν συμφέρει τους Τούρκους ούτε οι βιαιότητες, ούτε απώλειες στον άμαχο πληθυσμό γιατί θα τα καλύψει αυτά η τηλεόραση. Δηλαδή δεν θα προλάβουμε να αντιδράσουμε και θα κάνουν πίσω οι Τούρκοι! Δεν θα προκαλούν, ούτε θα φέρνουν εντάσεις για να σταματήσουν τα πράγματα εκεί. Να μην επεκταθούν δηλαδή οι συγκρούσεις...

Aλλά θα ζητάνε μερίδιο από το πετρέλαιο. Στην Τουρκία η νίκη θα φέρει κύμα ενθουσιασμού, νικήσαμε τους Έλληνες! Στην Ελλάδα η ανύπαρκτη κυβέρνηση θα ψελλίζει βοήθεια από τον ΟΗΕ. Οι ξένοι θα λένε ότι έλεγαν στην Κύπρο: να τα βρείτε, υπομονή! 

Αλλά τι έγινε στην Κύπρο; Έπαιξαν και με τις δυο πλευρές! Αφού αποτύχαμε να φάμε τον Μακάριο με το πραξικόπημα που θα σήμαινε αν τα κατάφερναν, την ένωση με την Ελλάδα! Μετά κάλεσαν τους Τούρκους και έγινε η εισβολή αλλά οι Τούρκοι δεν τους έφτασαν όσα τους έδιναν, ήθελαν περισσότερα και τα πήραν.



Ο ΟΗΕ θα καταδικάσει την Τουρκία, αλλά αυτή θα ζητάει μερίδιο από το πετρέλαιο και θα επιμένει. Στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί θα πάρουν την εξουσία και θα κλείσουν τα σύνορα, κάνοντας επιστράτευση με κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Θα ετοιμαστούν για να καταλάβουν τα νησιά, θα απειλήσουν με πόλεμο την Τουρκία, θα διεκδικήσουν την ΑΟΖ! Θα γίνει χαμός, αλλά γιατί να επέμβουν οι στρατιωτικοί; 

Γιατί να το κάνουν; Γιατί θα γίνουν πολλά επεισόδια στην Αθήνα, με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και θα γίνουν πολλές βιαιότητες. Θα στείλουν και πράκτορες οι Τούρκοι με όπλα, για να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στην χώρα! Με το χάος που θα πέσει η χώρα, δεν θα υπάρχει άλλη λύση παρά να καλέσουν τον στρατό. Προσοχή δεν θα έρθει μόνος του, θα τον καλέσουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός. 

Για να επιβάλει την τάξη και να σώσει την χώρα. Δηλαδή δεν θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα όπως νομίζουν μερικοί, αλλά όλα θα ελέγχονται από τον στρατό! Θα πλημμυρίσει η Αθήνα από στρατιώτες και παλιά άρματα και θωρακισμένα που θα επιβάλουν την τάξη για της βίας. Όποιος παραβαίνει της εντολές θα πυροβολείται χωρίς οίκτο! Όποιος κλέβει, σπάει κλπ θα τον πυροβολούν. Θα δώσει εντολή να υπερασπιστούν τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος ο κόσμος να αντισταθεί από παραβίαση της οικίας του. Θα πεθάνουν πολλοί κλέφτες και απατεώνες αλλά και λίγοι άδικα. Οι κακοποιοί θα εξοντωθούν, κυρίως οι ξένοι που είναι και το 90% και οι δικοί μας θα λουφάξουν! 

Δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό μετά την αναρχία που θα επικρατήσει. Κάποιοι δεν θα τολμήσουν να το ξανά κάνουν, αν ξέρουν πως θα τους πυροβολήσουν χωρίς οίκτο! Εξάλλου για αυτό φταίει η τηλεόραση με αυτά που δείχνει, με αυτά που λέει! 

Όταν ξέρουν πως δεν κινδυνεύουν, κλέβουν και χτυπούν χωρίς οίκτο. Αν ήξεραν πως θα μπορούσε ο καθένας να τους πυροβολήσει και να χάσουν την ζωή τους, δεν θα το έκαναν. Η ατιμωρησία έχει φέρει την χώρα σε αυτό το χάλι και η ανοχή στα κακοποιία στοιχεία. Το ίδιο θα γίνει και στις φυλακές, θα δημιουργηθούν στρατιωτικά δικαστήρια που θα δικάζουν με την ποινή του θανάτου στους μεγάλους εγκληματίες. Δεν θα την γλιτώσουν και οι πολιτικοί, δηλαδή όσοι έφαγαν αλλά και άλλοι. Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι και όλος ο κόσμος θα πει μπράβο! Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν, θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες και κανείς δεν θα τους γλιτώσει!


Αυτοί που θα πληρώσουν όμως την νύφη θα είναι οι έγχρωμοι ξένοι λαθρομετανάστες, που θα τους διώξουν μέσω Σκοπίων για την Ευρώπη με το ζόρι. Κάποιοι θα πεθάνουν, ειδικά όσοι αρνηθούν να φύγουν. Θα υπάρξει απαγόρευση να τους δίνεις δουλειά, φαγητό, ακόμα και να μένουν σε σπίτι! 

Έτσι θα ξεβρομίσει η χώρα από δαύτους και δεν θα υπάρξει οίκτος για αυτούς. Αφού αυτοί θα πρωτοστατήσουν στα επεισόδια και στις λεηλασίες. Δεν θα υπάρξει οίκτος και για τους έμπορους ναρκωτικών! Η εντολή θα είναι μια σκοτώστε τους άμα τους πιάνετε με ναρκωτικά και με όπλα, να καθαρίσει το σύμπαν, να αδειάσουν οι φυλακές! Αν σημειωθεί εξέγερση κρατούμενων θα την καταστείλουν με τα όπλα. Αφορμές θα δοθούν έτσι θα καθαρίσει η χώρα.



Μα στο εξωτερικό μέτωπο θα έχει η νέα κυβέρνηση το μεγάλο πρόβλημα. Θα μας λείπουν προϊόντα, πετρέλαιο, λεφτά δεν θα υπάρχουν! Τα αποθέματα πετρελαίου θα τα διαχειρίζονται οι ένοπλες δυνάμεις και το κοίτασμα του Πρίνου που θα είναι το μόνο πετρέλαιο που θα έχει η χώρα! Η στρατιωτική κυβέρνηση θα κοιτάξει να αγοράσει ανταλλακτικά για τις ένοπλες δυνάμεις και να εκπαιδεύσει τον στρατό όσο μπορεί! Κυρίως με βελτίωση της φυσικής κατάστασης και θεωρητική εκπαίδευση αλλά και πρακτική! 

Όλοι οι νέοι θα είναι φαντάροι χωρίς εξαιρέσεις στα σύνορα και οι μεγαλύτεροι στην πολιτοφυλακή. Στα βόρεια σύνορα μας δεν θα κουνηθεί κανείς! Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν τίποτα! Αντίθετα θα μας διαβεβαιώσουν πως δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μαζί τους, γιατί κινδυνεύουν οι περιουσίες τους στην Ελλάδα. Η αλβανική μαφία όμως θα εξοντωθεί γιατί θα δώσουν στην Ελλάδα ότι στοιχεία έχουν, εξάλλου και αυτοί θέλουν να απαλλαγούν από αυτή.

Για την Βουλγαρία δεν το συζητάμε καθόλου, ξέρουν πως αν πέσει η Ελλάδα αυτοί θα έχουν μετά σειρά. Έμειναν τα Σκόπια που και αυτά ξέρουν πως αν κουνηθούν θα τους λιώσουμε! Αλλά αφού δεν έχει γίνει πόλεμος δεν μπορούν να κάνουν μαγκιές, έτσι θα κάτσουν στα αυγά τους! Αλλά αυτοί θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τους λαθρομετανάστες που θα διώξουμε! Θα έχουν εντάσεις και πολλά επεισόδια στο έδαφος τους, κατά πόσο θα έχει έρθει το τέλος τους είναι ανάλογο των άλλων γειτόνων. 

Αν επιτεθούν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία, ή πάνε για να τους σώσουν! 

Τότε θα πάμε και εμείς και θα το μοιράσουμε στα 4! Αλλά δεν θα γίνουν όλα όπως τα θέλουμε! Εξάλλου εμάς τα Σκόπια δεν μας ενδιαφέρουν, εκτός από το μοναστήρι και την γύρω περιοχή που ζουν Έλληνες. Αλλά μας ενδιαφέρει μια ανταλλαγή εδαφών με τους Αλβανούς με την Βόρειο Ήπειρο! Αυτό είναι για το μέλλον όμως όχι για τώρα!


Θα μπουν στρατιωτικοί ελεγκτές και θα ελέγχουν, αν και ποιος έκλεψε και πότε! Θα εφαρμοστεί αναδρομικά το πόθεν έσχες, γιατί πρέπει να βρεθούν λεφτά και θα την πληρώσουν πολλοί απατεώνες! Γιατί πρέπει ο λαός να δει πως κάποιος τους τιμωρεί για να μην γίνει το χάος. 

Η Τουρκία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί θα την καταδικάσει ο ΟΗΕ και δεν θα κερδίζει τίποτα στον εξωτερικό τομέα. Έτσι θα κάνει το λάθος να πιέσει της καταστάσεις για να κερδίσει μερίδιο από το πετρέλαιο και θα απειλεί την Κύπρο. Θα κάνουν συνεχώς ασκήσεις τα άρματα στην πράσινη γραμμή και θα λένε ότι θα εισβάλουν, αν δεν πάρουν μερίδιο οι Tουρκο-κύπριοι αλλά και οι ίδιοι οι Τούρκοι! Θα απειλούν και δεν θα γίνεται τίποτα και στο τέλος θα κάνουν το λάθος. Να κάνουν μια μικρής κλίμακας επίθεση για να πιέσουν ακόμα περισσότερο την κυπριακή κυβέρνηση. Θα καταλάβουν τους στόχους αλλά δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την σύγκρουση που θα γενικευτεί. 

Όλη η Κύπρος θα φλέγεται και θα απειλούνται οι επενδύσεις και τα πετρέλαια! Έτσι κάποιος πρέπει να επέμβει και να σταματήσει την Τουρκία. Δηλαδή το Ισραήλ; Όχι! 

Οι ισραηλινοί το μόνο που θα κάνουν, είναι να επιβάλουν απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Κύπρο. Ίσως προβούν σε μερικές αεροπορικές επιθέσεις και τίποτα περισσότερο, γιατί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα! Όλα τα μουσουλμανικά κράτη θα επέμβουν φραστικά: αν επέμβετε θα βοηθήσουμε την Τουρκία και θα αναγκαστεί να κάνει πίσω!"
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger