Στην εκτίμηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε εκλογές και μάλιστα διπλές, προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε βουλετές του, τους οποίους έθεσε σε εκλογικό συναγερμό.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, «το 2017 θα έχουμε διπλές εκλογές, αφού η νέα κυβέρνηση δεν θα μπορεί να αντέξει το βάρος των προβλημάτων και θα ξαναγίνουν εκλογές το φθινόπωρο του 2017 με απλή αναλογική».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λεβέντης κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, και έκανε λόγο για νίκη της Ένωσης Κεντρώων στις επερχόμενες εκλογές.

Για την διαπραγμάτευση, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε, ότι «το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους προκάλεσε αρνητικές συνέπειες στην αξιολόγηση» και δήλωσε ότι το κόμμα του υπερψηφίζει την ρύθμιση για τον ΦΠΑ στα νησιά, πρότεινε όμως, αυτό να επεκταθεί σε όλα τα νησιά της χώρας και μάλιστα να μειωθεί.

Για το Κυπριακό και το όνομα των Σκοπίων, ανέφερε πως «η λύση του Κυπριακού προβλήματος πρέπει να είναι δίκαιη και βιώσιμη και να μην πέσουμε στην παγίδα των Τούρκων».Όπως είπε, «η Ένωση Κεντρώων διαφωνεί με τις διμερείς συναντήσεις, γιατί δεν εμπιστεύεται την τουρκική πλευρά και όλες οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνονται υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών».

Επίσης, για τις αμυντικές προμήθειες, ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του κόμματός του, λέγοντας: «Προτείνουμε για προμήθειες πάνω από 100.000 ευρώ να προΐσταται εν ενεργεία εισαγγελέας και επανέλαβε την πρότασή του για την διάθεση τριών βουλευτικών μισθών κάθε χρόνο και σε βάθος δώδεκα (12) ετών, για την αγορά F-35 αεροσκαφών 5ης γενιάς». Ο πρόεδρος της ΕΚ ξεκαθάρισε, ότι η πρόταση του για 200 ευρώ από κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφορά μόνο εισοδήματα πάνω από 1.500 ευρώ και κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι διαστρέβλωσαν σκοπίμως τις δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger