Σε πλήρη ανάπτυξη και σε χώρους διασποράς έχουν τεθεί οι Αντιαεροπορικές Μονάδες των νησιών μας και εκτελούν καθημερινό έλεγχο και έρευνα σε ότι και που πετάει!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες σε όλα τα νησιά που έχουν «στοχοποιηθεί» απο ημέρες τώρα ,οι Αντιαεροπορικές Μονάδες έχουν βγει στις καθορισμένες θέσεις διασποράς ,ενώ σε νησιά και μικρονήσια έχουν τοποθετηθεί & Καταδρομείς !

Οι Α/Α Μονάδες και τα RADAR ερεύνης πραγματοποιούν έρευνα και έλεγχο αλλά δεν εγκλωβίσουν «στόχους» για να μην εντοπιστούν οι θέσεις και οι συχνότητες των ΠΑ ,ΑΠΟ τα `Τούρκικα Κατασκοπευτικά _Καταγραφικά CN-235 που πετούν Καθημερινά από το Νότο προς Βορρά σε όλο το Αιγαίο, με την κάλυψη του ΝΑΤΟ να μην ξεχνιόμαστε!



Αν κάποιοι απέναντι πιστεύουν ότι εμείς είμαστε σε χειμερία νάρκη θα δοκιμάσουν την έκπληξη της ζωής τους αν επιχειρήσουν απόβαση ή «αεροπόβαση» ,σχολίασε Αξιωματικός Επιχειρήσεων σε νησί του Βορείου Αιγαίου !

Περισσότερα αν και γνωρίζουμε δεν μπορούμε να αναφέρουμε …Αλλά ένα είναι σίγουρο ,οι Οι στρατιωτικοί μας αν και είναι «αυτιστικοί και γραφειοκράτες «, (όπως τους είπε κάποτε ένας ΥΕΘΑ )…Κοιμούνται σε σκηνές μέσα στο Καταχείμωνο …για να φυλάξουν και το κώλο κάποιων Πολιτικάντηδων!


Πηγή
http://veteranos.gr
http://www.stoxos.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger