Εφιάλτης για ζευγάρι σε δρόμο της Μυτιλήνης. Μαχαίρωσαν τον άντρα και βίασαν μπροστά του, την 21χρονη κοπέλα.

Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία προκαλεί από χθες το μεσημέρι, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σάλο τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στα social media. Όλα έγιναν το μεσημέρι. 

Δύο άγνωστοι άντρες σταμάτησαν με τη μοτοσυκλέτα τους στο δρόμο Μόριας – Παναγιούδας και ακινητοποίησαν ζευγάρι Αφγανών που περπατούσε μόνο. Τα θύματα δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν και η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Όπως κατήγγειλαν, οι δράστες μαχαίρωσαν το νεαρό μετανάστη και στη συνέχεια βίασαν την κοπέλα.

Όπως ανέφερε το ζευγάρι αργότερα στους αστυνομικούς, όταν ο 20χρονος μετανάστης έπεσε αιμόφυρτος, ο ένας από τους δύο δράστες κρατούσε την 21χρονη κοπέλα από τη χέρια και ο άλλος τη βίαζε. Οι δράστες παράτησαν τα θύματά τους σε άθλια κατάσταση και απομακρύνθηκαν.

Το απόγευμα το ζευγάρι επέστρεψε στον καταυλισμό και σήμανε συναγερμός. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ εντός των επόμενων ημερών η 21χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση…

Πηγή: emprosnet.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger