Για υποκίνηση μίσους με ρατσιστικό λόγο κατ’ εξακολούθηση διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του ασκήθηκε μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με αφορμή τη δημοσίευση στο διαδίκτυο συνεντεύξεων ή δηλώσεων του Αρτέμη  Σώρρα για τους αθλητές που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ειδικότερα οι αξιόποινες πράξεις του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» ο οποίος θα δικαστεί με απευθείας κλήση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αφορούν :

-Συνέντευξη του στις 8 Σεπτεμβρίου 2016 σε ιστοσελίδα. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, είχε πει ότι «Είναι ύβρις για του Ολυμπιακούς Αγώνες να βλέπειςανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα».
-Ανάρτηση στο facebook, με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 2016 στην οποία ανέφερε ότι δεν παίρνει πίσω ούτε μία λέξη από την προηγούμενη συνέντευξή του και επιπλέον ότι θεωρεί «τεράστια προσβολή και βεβήλωση για όλους τους ανθρώπους Έλληνες οι παραολυμπιακοί αγώνες που τα ζώα μας επιβάλλουν στον πλανήτη μας».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλες οι εισαγγελικές έρευνες με κεντρικό πρόσωπο τον Α. Σώρρα. Μετά το πέρας της κάθε μίας, ο αρμόδιος εισαγγελικός θα κρίνει και την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του Σώρρα.ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger