Το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (National Reconnaissance Office-NRO) ελέγχει κεκαλυμμένους διαστημικούς σταθμούς κοντά στην τροχιά της Γης που χρησιμοποιούν τεχνολογίες προχωρημένες 50 χρόνια μπροστά από ό,τι βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σύμφωνα με τον Corey Goode πληροφοριοδότη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Μ.Δ.Π.). 

Υπάρχουν σχέδια για να ανακοινώσουν δημοσίως την ύπαρξη αυτών των μεγάλων διαστημικών σταθμών σε τροχιά, στο πλαίσιο ενός σενάριου περιορισμένης αποκάλυψης για να κρύψουν την ύπαρξη ακόμα πιο προηγμένων διαστημικών προγραμμάτων που ο Goode και άλλοι πληροφοριοδότες ισχυρίζονται ότι έχουν συμμετάσχει άμεσα σε αυτά.


 Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της Κοσμικής Αποκάλυψης, ο Goode αποκαλύπτει τι έμαθε για τη συμμετοχή του NRO που διοικεί διαβαθμισμένους διαστημικούς σταθμούς που διενεργούν εποπτεία τόσο της Γης όσο και του ηλιακού μας συστήματος.

Το NRO ήταν πρόσφατα στην επικαιρότητα με τον αποχαρακτηρισμό της συμμετοχής του σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας επανδρωμένος διαστημικός σταθμός για λόγους κατασκοπείας το 1963. Το Επανδρωμένο σε Τροχιά Εργαστήριο (Manned Orbiting Laboratory- MOL), το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιήσει μια διαστημική κάψουλα Gemini και ένα μυστικό σώμα στρατιωτικών αστροναυτών, θα στέγαζε NRO εξοπλισμό κατασκοπείας.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) ήταν δήθεν επικεφαλής του προγράμματος MOL, αλλά αυτό ήταν πραγματικά διοικούμενο από το NRO που είχε δημιουργηθεί επισήμως το Σεπτέμβριο του 1961 εξ αιτίας ενός ανεπιτυχούς δορυφορικού προγράμματος της USAF. Από την ίδρυσή του, ο σκοπός του NRO ήταν να διεξάγει επιτήρηση μεγάλου υψομέτρου και κοντά στην τροχιά της Γης. Οι USAF / NRO υποστήριξαν ότι το MOL ακυρώθηκε το 1969 λόγω του γεγονότος ότι οι μη επανδρωμένοι δορυφόροι ήταν πολύ φθηνότεροι.

Σε αντίθεση, η Σοβιετική Ένωση αποφάσισε να συγχωνεύσει τα σχέδια για στρατιωτικούς διαστημικούς σταθμούς αφιερωμένους στην κατασκοπεία με το πολιτικό διαστημικό πρόγραμμα. Τοποθέτησε το πρώτο επανδρωμένο σταθμό στο διάστημα με το Salyut 1 το 1971. Οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν αμέσως μετά με το Skylab το 1973, ένα πολιτικό πρόγραμμα της NASA, το οποίο ήταν επίσημα ο πρώτος επανδρωμένος διαστημικός σταθμός των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους συμβατικούς ιστορικούς.

Το Skylab διήρκεσε μέχρι το 1979 και ήταν αφιερωμένο στην επιστημονική έρευνα. Ο κόσμος έμεινε να πιστεύει ότι το NRO και ο Αμερικανικός στρατός στηρίχθηκε αποκλειστικά στους κατασκοπευτικούς δορυφόρους για τη διεξαγωγή επιτήρησης από κοντά στην τροχιά της Γης.

Το πρόγραμμα των ΗΠΑ Διαστημικό Λεωφορείο (Space Shuttle) ξεκίνησε το 1981 και διεξήγαγε μια ποικιλία από αποστολές χαμηλής Γήινης τροχιάς, όπως την τοποθέτηση δορυφόρων στο διάστημα. Από το 1979, μέχρι την άφιξη των πρώτων αστροναυτών των ΗΠΑ στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2000, οι ΗΠΑ δεν έχουν επανδρωμένο σταθμό στο διάστημα σύμφωνα με το επίσημο δημόσιο αρχείο. Ωστόσο, ένα πέρασμα στα ημερολόγια του Προέδρου Ronald Reagan έδειξε ότι υπήρχε πράγματι μια μόνιμη παρουσία των ΗΠΑ στην εγγύς τροχιά της Γης.

Στις 11 Ιουνίου 1985, ο Reagan έγραψε:


«Απογειώθηκα με 5 κορυφαίους διαστημικούς επιστήμονες. Ήταν συναρπαστικό. Το διάστημα είναι πραγματικά το τελευταίο σύνορο και κάποιες από τις εκεί εξελίξεις στην αστρονομία κλπ είναι σαν επιστημονική φαντασία, εκτός από το ότι αυτές είναι πραγματικές. Έμαθα ότι η ικανότητα μεταφοράς μας είναι τέτοια που θα μπορούσαμε να θέσουμε σε τροχιά γύρω από τη Γη 300 άτομα.» [σελ.334]

Το πρόγραμμα Διαστημικό Λεωφορείο της NASA κατά εκείνη τη χρονική στιγμή είχε κατ 'ανώτατο όριο έντεκα άτομα ανά λεωφορείο, και μόνο πέντε κατασκευάστηκαν για διαστημική πτήση. Ακόμα κι αν όλα τα πέντε απογειώθηκαν πλήρως επανδρωμένα, θα ήταν αδύνατο να θέσουν και να διατηρήσουν 300 αστροναύτες σε τροχιά. Ο Reagan είχε δημοσίως αποκαλύψει ότι οι ΗΠΑ είχαν ένα μυστικό στόλο στρατιωτικών διαστημικών σκαφών που θα μπορούσε να στείλει μέχρι και 300 άτομα σε ένα ή περισσότερους μυστικούς διαστημικούς σταθμούς κοντά στην τροχιά της Γης.

Η αποδοχή του Reagan είναι εντυπωσιακή απόδειξη ότι το NRO και η USAF είχαν κρυφά προχωρήσει στην κατασκευή μόνιμων επανδρωμένων πλατφόρμων στο διάστημα που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τη συλλογή πληροφοριών και άλλων στρατιωτικών καθηκόντων. Ενώ το κοινό ενημερώθηκε για την ακύρωση του MOL το 1969, δεν ενημερώθηκε ότι το NRO και η USAF είχαν κρυφά προχωρήσει με τα σχέδια για ένα πρόγραμμα αντικατάστασης.


Το NRO είναι επίσημα μέρος του Υπουργείου Άμυνας, και έχει παραδοσιακά κατευθυνθεί από τον Υφυπουργό της USAF. Το 1982, δημιουργήθηκε η USAF Διοίκηση Διαστήματος (Space Command), και έγινε η νέα θεσμική κάλυψη για μυστικούς διαστημικούς σταθμούς που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με το NRO.

Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του NRO και της επιτήρησής του στην τροχιά της Γης είναι εμφανώς αραιές. Δεν ήταν μέχρι το 1992, που η ύπαρξη του ίδιου του NRO αναγνωρίστηκε δημοσίως. Η συσχέτιση του με στρατιωτικούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους αρχικά αποκαλύφθηκε, αλλά όχι η σύνδεσή του με το ματαιωμένο πρόγραμμα MOL μέχρι τον πρόσφατο αποχαρακτηρισμό.

Η μαρτυρία του Goode στην Κοσμική Αποκάλυψη ρίχνει περισσότερο φως στο τι αυτό το NRO έχει πραγματικά κάνει στο διάστημα. Συζήτησε με λεπτομέρεια το ρόλο του NRO στη διατήρηση επανδρωμένων διαστημικών πλατφόρμων στην τροχιά της Γης.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα διαβαθμισμένα διαστημικά προγράμματα που ο Goode και άλλοι πληροφοριοδότες ισχυρίζονται ότι έχουν εργαστεί τα οποία διατηρούν βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη, και σε στόλους στο βαθύ διάστημα, η κίνηση του διαστημικού προγράμματος NRO περιορίζεται κυρίως σε αποστολές κοντά στην τροχιά της Γης. Ο Goode είπε:

«Υπάρχουν διαστημικοί σταθμοί που βρίσκονται σε τροχιά κοντά στη Γη, επάνω από την εγγύς τροχιά της Γης, που είναι λίγο πιο προχωρημένοι από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και κάνουν πτήσεις προς και από αυτόν.»

Ο Goode επιμένει ότι το προσωπικό που εμπλέκεται στο διαστημικό πρόγραμμα NRO πραγματικά πιστεύουν ότι χρησιμοποιούν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα. Ισχυρίζεται ότι οι τροχιακοί διαστημικοί σταθμοί επανδρωμένοι από το NRO είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα για την κάλυψη των πιο υψηλά διαβαθμισμένων προγραμμάτων στα οποία εργάστηκε από το 1987 εώς το 2007 που διατηρούν εξώκοσμες βάσεις και διαπλανητικούς στόλους.

Ο Goode αποκάλυψε νωρίτερα ότι το πιο προηγμένο και υψηλής διαβάθμισης διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται Solar Warden, το οποίο διατηρεί διαπλανητικούς στόλους για το ηλιακό σύστημα ευρέων καθηκόντων, συστάθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Αντίθετα, οι λιγότερο προηγμένες επανδρωμένες κατασκοπευτικές τροχιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται από το NRO, στήθηκαν από την USAF.

Αυτό είναι πολύ λογικό από θεσμική άποψη, δεδομένου ότι η USAF είναι η νεότερη μεταξύ των στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Το Πολεμικό Ναυτικό θα ήταν αυτό που θα έχει τη θεσμική ιστορία, τις υποδομές και την επιρροή για να λειτουργήσει το πιο εξελιγμένο διαστημικό πρόγραμμα - Solar Warden.

Ο Goode ισχυρίζεται ότι στις τελευταίες μυστικοπαθείς συναντήσεις που παρευρέθηκε και περιλάμβαναν μέλη μιας Συμμαχίας ενός Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, υπάρχει ένα σχέδιο από την NRO και τη USAF Διοίκηση Διαστήματος να αποκαλύψουν την ύπαρξη των επανδρωμένων τροχιακών διαστημικών πλατφόρμων που είναι ικανές να διατηρούν εκατοντάδες στο διάστημα.

«Αν ήταν να κάνουν κάποιο είδος αποκάλυψης και να πουν, αυτό είναι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα μας, ως ένας τρόπος για να μας ξεγελάσουν και να δείξουν αυτά τα σκάφη, τα διαστημόπλοια αυτά και αυτούς τους διαστημικούς σταθμούς, ναι. Θα νομίζουμε ότι είναι αρκετά προχωρημένοι. Αλλά είναι πιθανώς έως και 50 χρόνια περισσότερο προηγμένοι από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.»

Ο στόχος του σχεδίου μερικής δημοσιοποίησης είναι να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από τις πιο καταστροφικές αποκαλύψεις από τον Goode και άλλους πληροφοριοδότες του διαστημικού προγράμματος για εξώκοσμες βάσεις, διαστημικούς στόλους, και το εμπόριο με εξωγήινες φυλές. Το κοινό θα πρέπει να πει ότι όλα τα UFO είναι στην πραγματικότητα διαστημικά σκάφη που ανήκουν στο NRO και τη USAF Διαστημική Διοίκηση.

Η παρακάτω είναι μια σύντομη ερωτοαπάντηση, την οποία διεξήγαγα με τον Goode μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 18 Δεκεμβρίου, η οποία αναλύει το ρόλο του NRO, στην πρωτοβουλία περιορισμένης δημοσιοποίησης:

Ερώτηση: 1. Έχει το NRO οριστεί ως η οργάνωση σημείο για την πρωτοβουλία περιορισμένης δημοσιοποίησης, από την Cabal / Illuminati / Γήινα Συνδικάτα; 
2. Θυμάμαι που είπες ότι οι χαμηλότερου επιπέδου στρατιωτικοί πληροφοριών αποχώρησαν από τη Συμμαχία Μ.Δ.Π. Μήπως αυτό περιλαμβάνει ότι το NRO και οι ενδεικτικοί του σχεδιάζουν να προχωρήσουν με το δικό τους σενάριο αποκάλυψης;

Απάντηση: «Ναι, οι "Στρατιωτικές Μαύρες Επιχειρήσεις" / "Πληροφορίες" του Μ.Δ.Π. είναι υπό τον έλεγχο του NRO, η DIA και άλλες υπηρεσίες έχουν αφαιρεθεί μερικά αντιπροσωπευτικά μέλη τους από τη Συμμαχία Μ.Δ.Π.

Λέγεται ότι τα σκάφη τους, διαστημικοί σταθμοί και πλατφόρμες / βάσεις μπορούν να γίνουν ένα μέρος της αποκάλυψης μερικής παροχής πληροφοριών οι οποίες μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πιο «τυχαίες» εικόνες που συλλαμβάνονται από την ζωντανή αναμετάδοση της NASA.

Η οποιαδήποτε μερική αφήγηση αποκάλυψης που τελικά διαπραγματεύεται θα τροφοδοτεί με το κουτάλι το κοινό.

Αυτή η "διαδικασία προετοιμασίας προ-αποκάλυψης" ειπώθηκε για να είναι ήδη σε εξέλιξη μέσω των πιθανών νέων πληροφοριοδοτών (που σήμερα είναι "προετοιμασμένοι"), καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (περισσότερες MSM ειδήσεις, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, διαφημίσεις, Video Games, κλπ ... ) που θα αντικατοπτρίζει όλο και περισσότερο την "παράδοση ουφολογίας" που οι περισσότεροι από μας είμαστε εξοικειωμένοι.»

 Αν ο Goode έχει δίκιο, οι μυστικοί διαστημικοί σταθμοί που ελέγχονται από την USAF Διοίκηση Διαστήματος και το NRO είναι πιθανό πως σύντομα θα αποκαλυφθούν στον κόσμο σε μια πρωτοβουλία μερικής αποκάλυψης. Μια τέτοια ανακοίνωση θα σοκάρει τα προβλέψιμα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και την επιστημονική κοινότητα για τις προηγμένες διαστημικές τεχνολογίες που κρυφά έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες.

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, ωστόσο, ότι μια τέτοια αποκάλυψη έχει σχεδιαστεί για να κρύψει την ύπαρξη ακόμα πιο υψηλής διαβάθμισης διαστημικών προγραμμάτων. Αυτά τα πιο προηγμένα προγράμματα, τα οποία χρονολογούνται από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έχουν στόλους του διαστρικού διαστήματος και διεξάγουν εκτεταμένες διπλωματικές σχέσεις και συναλλαγές με εξωγήινους πολιτισμούς.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger