Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το ίδιο έργο που παίζεται σχεδόν καθημερινά συνεχίστηκε και σήμερα, όπως αναφέρουν εκτάκτως τα τουρκικά ΜΜΕ μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών πλοίων στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων.


Σύμφωνα με τις έκτακτες ειδήσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ, σήμερα το μεσημέρι ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο προσπάθησε να εισέρθει στα «τουρκικά’ χωρικά ύδατα στην περιοχή προς το Çatal ada, ένα μίλι απόσταση από τα Ίμια και 3,8 μίλια απόσταση από τις ακτές του Μποντρούμ.

Επενέβηκε αμέσως το τουρκικό πλοίο της ακτοφυλακής με το όνομα «Kas» και νούμερο P 1208 και επί 15 λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση μέχρι που όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, το ελληνικό πολεμικό πλοίο αποσύρθηκε προς την πλευρά της νήσου Ψέριμος.

Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση και το καθημερινό παιχνίδι με την «φωτιά».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger