Η υποψήφια της ακροδεξιάς για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν και ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν θα κατάφερναν να περάσουν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών τον Μάιο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ ο Μακρόν θα επικρατούσε με άνεση της αντιπάλου του.

Η έρευνα του ινστιτούτου IFOP που καταγράφει την πρόθεση ψήφου κατέδειξε ότι η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου θα εξασφάλιζε το 25,5% των ψήφων στον πρώτο γύρο της 23ης Απριλίου, ένα ποσοστό αυξημένο κατά 1,5% από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ ο Μακρόν θα συγκέντρωνε ποσοστό 20,5%, ενισχυμένο κατά 0,5% για την ίδια περίοδο.

Ο υποψήφιος της Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν θα καταλάμβανε την τρίτη θέση με 18,5%, έχοντας χάσει έδαφος από το 21%.

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν βλέπει επίσης τα ποσοστά του να καταγράφουν πτώση και βάσει της δημοσκόπησης θα συγκέντρωνε ποσοστό 15,5% των ψήφων, σε σύγκριση με 18% την 1η Φεβρουαρίου.

πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger