«….Γιατί σ’ ένα μονάχα πράγμα θα πω την αλήθεια, πως δηλαδή λέω ψέματα. Έτσι νομίζω πως θα αποφύγω τις κατηγορίες των άλλων, μια και ο ίδιος το ομολογώ ότι δεν λέω τίποτα το αληθινό. Γράφω λοιπόν για κείνα που δεν είδα, μήτε έπαθα, μήτε άκουσα από τους άλλους και που μήτε υπάρχουν, μήτε μπορούν να γίνουν. Για τον λόγο αυτόν πρέπει να μην τα πιστέψουν καθόλου όσοι τα διαβάσουν.»

(Λουκιανός Αληθών διηγημάτων Ά/4)




Κάποτε λοιπόν ξεκίνησα ένα ταξίδι. Αιτία και σκοπός του ταξιδιού ήταν η περιέργεια, και η επιθυμία μου να μάθω το τέρμα που είχα θέσει.


Μέρος 1ο
Ξεκίνησα ένα μικρό ταξίδι τον Ιανουάριο του 2016, αλλά εξελίχθηκε σαν να ταξίδεψα στο ανεξήγητο. Η διαδρομή ήταν Αθήνα - Παλλήνη.  Βγαίνω λοιπόν από το ΜΕΤΡΟ της Παλλήνης στην αριστερή πύλη όπου απέναντι βρίσκεται το γνωστό κτίριο της ΣΕΥΔΑΠ και με κατεύθυνση αριστερά προς Παλλήνη .

Ξαφνικά βρίσκομαι σ' ένα περιβάλλον απόκοσμο, που έχει άπνοια, βαρύ σκοτάδι, και παγωνιά . Τα χρώματα ήταν έντονα σαν προβολείς, κινούνται στο δρόμο ελάχιστα οχήματα, που δεν κάνουν καθόλου θόρυβο.

" Κάτι συμβαίνει, υπάρχει μια σιγή περίεργη", σκέφτομαι.

Όλο το περιβάλλον θύμιζε σαν να βρισκόμουν στο διάστημα, έτσι μόνη μου σ' ένα γνωστό-άγνωστο σύμπαν και προχωρούσα.

Αμέσως στρίβοντας αριστερά υπάρχει μια στάση λεωφορείων  προς Αθήνα, εκεί δεν περίμενε κανένας.

Μετά από την στάση, δεν υπήρχε η γνωστή νησίδα που κάνει την "μύτη" στην άσφαλτο που  διαχωρίζει το δρόμο. 

"Κάτι δεν πάει καλά, κάτι γίνεται λάθος", μονολογούσα.

Δεν βλέπω μπροστά μου την λεωφόρο που πηγαίνει αριστερά προς Ανθούσα, ούτε την  πινακίδα προς "Ανθούσα".
 Η πινακίδα που έβλεπα έγραφε: " Άνω Μπαλάνα" !!!!!.

Συνεχίζω να προχωράω βλέπω δεξιά μου και απέναντι το λεωφορείου του ΚΤΕΛ να έχει επιγραφή: Αθήνα και να πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση με μένα, που εγώ πήγαινα Παλλήνη.

Προχωρώντας θα έπρεπε να είχα φθάσει στο σημείο που ήθελα, αλλά το σημείο δεν υπήρχε και στην θέση του ήταν ένα μεγάλο βενζινάδικο. Προσπερνάω πηγαίνοντας στην στάση που υπήρχε ένας νεαρός και ρωτάω: " Πάω καλά για Παλλήνη;"

Ο νεαρός απάντησε: " Όχι από δω πας για Λ. Μεσογείων".

Γυρίζω πίσω σταματάω στο βενζινάδικο να ρωτήσω, που είναι η διεύθυνση που ψάχνω. Υπήρχε ένα βυτιοφόρο και ρωτάω τον οδηγό του. Εκείνος με παρέπεμψε στον υπάλληλο.

Ένας μελαχρινός νεαρός βγήκε από το βενζινάδικο και μου έδειξε ότι το σημείο που έψαχνα ήταν με αντίθετη κατεύθυνση και τρία φανάρια πίσω στο αριστερό μου χέρι. Επίσης μου είπε ότι στο σημείο που ψάχνω υπάρχει ένα αντίστοιχο γωνιακό βενζινάδικο.

Πλέον κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει σοβαρό και σίγουρα έχει αλλάξει το τοπίο.

Γυρνώντας πίσω προσπερνάω την ίδια πύλη του metro που αρχικά βγήκα.

Μετά από λίγα βήματα βρέθηκα στο ενδιάμεσο κενό του κιγκλιδώματος και περνάω απέναντι στην πλευρά της ΣΕΥΔΑΠ προς την κατεύθυνση που μου υπέδειξαν.

Πραγματικά , μετά το δεύτερο φανάρι πλέον και στο αριστερό μου χέρι ήταν η οδός που έψαχνα και προχωρώντας στην οδό δεν έβρισκα τον αριθμό που ήθελα.

Ρωτάω τότε έναν φύλακα της περιοχής. Ούτε αυτός ήξερε και επικοινώνησε με κάποιον για να μάθει. Μόλις έμαθε μου εξήγησε που να πάω. Πήγα και δεν βρήκα ούτε και αυτή την φορά τον αριθμό που έψαχνα.

Το περιβάλλον παραμένει το ίδιο με οχήματα χωρίς θόρυβο, με την ίδια παγωνιά, την ίδια άπνοια και τα ίδια έντονα χρώματα.
Οι ελάχιστοι άνθρωποι  ήταν μουδιασμένοι και απόμακροι.
Κατευθύνθηκα προς στην Λεωφόρο Μαραθώνος για να ρωτήσω στο γωνιακό βενζινάδικο πως θα βρω αυτό τον αριθμό.

Όταν έφθασα εκεί ένας νεαρός που έβαζε βενζίνη προθυμοποιήθηκε να με πάει έως εκεί ο ίδιος.


Έτσι βρίσκομαι στο σημείο που έψαχνα, αν και είχα περάσει ξανά από εκεί, και ρωτάω τον θυρωρό για το άτομο που ψάχνω.

Το κορυφαίο ήταν ότι δεν υπήρχε τελικά το όνομα αυτό πουθενά.

Ο φύλακας, ο θυρωρός και ο οδηγός του βυτιοφόρου στο αρχικό βενζινάδικο που ρώτησα, ήταν το ίδιο άτομο με διαφορετική παράσταση!!!. 

Διαπιστώνω ότι από την στιγμή που κατέβηκα από το ΜΕΤΡΟ έχει περάσει μια ώρα περίπου και αποφασίζω να επιστρέψω στο σπίτι.

Βγαίνοντας στην Λ. Μαραθώνος ακριβώς μπροστά μου περνά μια κοπέλα και την ρωτάω πως θα πάω στο ΜΕΤΡΟ;

Η κοπέλα μου είπε να την ακολουθήσω.

Έτσι και έκανα, για να βρεθώ  τελικά πάλι στη ίδια έξοδο που αρχικά βγήκα όταν είχα έρθει.

Το περίεργο σε τούτη την ιστορία είναι ότι οι περιοχές εκατέρωθεν της Μαραθώνος είχαν αντιστραφεί.

Αυτό επιβεβαιώθηκε την επόμενη μέρα που πήγα μαζί με άλλο άτομο, όπου και έκανα πλήρη περιγραφή, όπου και έλεγα αυτά που θα συναντούσαμε. 

Τότε από το συγκεκριμένο άτομο άκουσα για πρώτη φορά τον όρο  MEGAPOLISOMANCY . 

Μια τέτοια εξήγηση του φαινομένου ήταν η αρχή της έρευνας αυτής.

Και εξηγούμαι, ψάχνοντας σχετικά βρίσκω σε αυτό τον σύνδεσμο:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/megapolisomancy-urbanomancy-part-1-2-3_27.html#ixzz4bQ4x5Kj4
τα εξής:
 ".... Ας ξεκινήσουμε με το τι είναι το MEGAPOLISOMANCY, κάποιοι λένε ότι πρόκειται για ένα νέο 
<< ρεύμα >> παιχνιδιού που παίζεται σε Μεγαλουπόλεις. Ότι παίζεται από μάγους που είναι μυημένοι σε απίστευτες μαγείες τόσο κρυφές και επικίνδυνες που αν δεν είσαι γεννημένος << Μάγος >> δεν γίνεται να το παίξεις!  Άλλοι λένε ότι πρόκειται για Αστυμαγεία, ότι οπού υπάρχουν μέρη ή σοκάκια ή στενά  ή υπόνομοι κτλ. κτλ. όπου υπάρχει ενέργεια << κάποιοι >> ξέρουν να βρουν αυτά τα μέρη και τα χρησιμοποιούν καταλλήλως για δικά τους συμφέροντα…..!!

..... Όμως αυτό το οποίο μπορώ να αναφέρω είναι για το MEGAPOLISOMANCY στην Ελλάδα όπου έχει πολλούς οπαδούς και πιστεύουν ότι συμμετέχουν σε αυτό πιστεύοντας ότι θα είναι οι εκλεκτοί για να κάνουν κάτι τέτοιο….. δεν είναι τίποτα αλλά από το περίεργο παιχνίδι Kult με κάποιες παραλλαγές και που ονομάστηκε MEGAPOLISOMANCY στην χώρα μας!! Όπως έχω ξαναπεί μπράβο σε αυτόν που το έκανε να γίνει ένας Αστικός Θρύλος όχι μόνο στην χώρα μας αλλά παγκοσμίως……


.... Κάποιοι άλλοι μιλούν για εξωγήινες οντότητες που διανεμίζουν ένα περίπλοκο παιχνίδι σε Μεγαλουπόλεις και με ένα ιδιόρρυθμο τρόπο το παίζουν χωρίς να το πάρει κανένας από τους κατοίκους της είδηση. Κάποιες βέβαια φορές οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να εμπλακούν κατά λάθος χωρίς καν να το θελήσουν με πολύ απρόσμενα και θανατικά για αυτούς αποτελέσματα όπως ένα παράξενο ατύχημα….. Αναρωτιέστε; Αναζητήστε στο ίντερνετ για << παράξενα >> ατυχήματα και θα μείνετε έκπληκτοι!!!

Από αυτά που σας είπα μέχρι στιγμής το μόνο αληθινό είναι τα παράξενα ατυχήματα όλα τα άλλα είναι φήμες για το τι είναι το MEGAPOLISOMANCΥ, τα παράξενα όμως ατυχήματα που ανέφερα δεν έχουν καμία σύμπτωση όπως πιστεύουν πολλοί. Απλός βρέθηκαν κάποια άτομα στην λάθος ώρα αλλά και την λάθος στιγμή την ώρα που το MEGAPOLISOMANCY ήταν σε εξέλιξη!!!

Δεν πρόκειται για παιχνίδι μα πρόκειται για μια πολύ παράξενη << υπόθεση >> που γίνεται κρυφά μέσα στις μεγαλουπόλεις….!!! Το τι γίνεται σε αυτήν την << υπόθεση >> πολλοί λίγοι γνωρίζουν όπου και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα!! Όλοι οι άλλοι ή δεν ξέρουν τίποτα απολύτως όποτε λένε ασυναρτησίες ή είναι σαν και μένα που ξέρουν μόνο τα προεόρτια αυτής της τόσο παράξενης υπόθεσης……

Αυτή που γνωρίζουν την δομή και την << υπόθεση >> του MEGAPOLISOMANCY ξέρουν πολύ καλά ότι δεν απαιτείτε να έχει τεράστιο πληθυσμό μια πόλη αλλά να είναι κτισμένες με την προοπτική του MEGAGEOGRAPHOMANCY:  ΜΕΓΑ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ-ΜΑΝΤΕΙΑ= Να υπάρχουν προοπτικές στο έδαφος όπου θα κτιστεί μια πόλη όπως ηλεκτρομαγνητισμός αλλά και αλλά φορτωμένα σημεία. Με λίγα λόγια να μπορεί κάποια στιγμή να ανοίγονται κάποιες << πύλες >> ή  φυσικά << ρήγματα >>. Όπως κάποια περίεργα  κτίσματα που έχουν κτιστεί στο πουθενά σε λιβάδια, βουνά, ακροθαλασσιές και νησιά δεν είναι τίποτα άλλο από << ΦΑΡΟΥΣ >> που τα έφτιαξε το λεγόμενο και τόσο μυστικό και άγνωστο στους πάντες εκτός των μυημένων παντός Ιερατείων Λευκών και Μαύρων << MEGAGEOGRAPHOMANCY >>!!!!

Μετα από όλα αυτά αρχίζουν δράση τα << Ύπο-Ιεράτεια >>, τι είναι αυτά; Αν και είναι λίγο δύσκολο να το αναλύσω θα προσπαθήσω. Ας πούμε ότι κάπου πρέπει να γίνει ένα καζίνο, ένα στρατόπεδο, κ.τ.λ. Μέσω του MEGAARCHITECTOMANCY θα κατασκευαστούν στους τόπους που θα υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός, όσο πιο πολύ ηλεκτρομαγνητισμός τόσο πιο σπουδαία << κτήρια >> κτίζονται εκεί….. κτήρια τα οποία ανήκουν στα ανάλογα Υπό-Ιεράτεια ή Ιερατεία…… Με λίγα λόγια εφόσον έχουν φτιάξει τα κτήρια, τους δρόμους, τα πάρκα, τα λιμάνια, αμέσως μετα εφόσον όλα τα << υλικά >> είναι έτοιμα, ετοιμάζουν τις ομάδες των μεγαλουπόλεων……. Εδώ είμαστε φτάσαμε στο ζουμί!! Οι ομάδες και από τα δυο Ιεράτεια Λεύκα και Μαύρα εκτελούν πάντα τις ίδιες εντολές εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια!! Προσέξτε… οι εντολές είναι ίδιες οι ενέργειες τους αλλάζουν κάθε τόσο… κατά πληροφορίες κάθε εξόρμηση σχεδόν που κάνουν πότε δεν είναι η ίδια…

.........................."



Στην αναζήτηση που έκανα για όλα αυτά, άρχισα να μελετώ τον χάρτη της περιοχής. Τότε διαπίστωσα πως υπήρχε μια κυκλική μετακίνηση του χώρου. 

Παρατήρησα στον χάρτη της GOOGLE  πως κάτω στις γραμμές  από το ΜΕΤΡΟ της Παλλήνης σχηματίζεται  σχήμα κλεψύδρας:


Έχοντας αυτό υπόψιν άρχισα να ψάχνω και να συσχετίζω γεγονότα με συγκεκριμένα μέρη και τα συμβάντα που έγιναν σε αυτά...

Μέσα από την ερευνά μου αυτή για όλο αυτό που βίωσα, παρατήρησα πως κάποια ατυχήματα που έγιναν ίσως να έχουν σχέση ...

Συνεπώς σας παραθέτω κάποιους χάρτες και τα συμπεράσματα δικά σας...

1η περίπτωση: Ατύχημα στο Ελληνικό



 2η περίπτωση: Ατύχημα Φάρος Ν. Ψυχικού




3η περίπτωση: Ατύχημα στο Ύπατο Βοιωτίας


4η περίπτωση: Ατύχημα στο ύψος της Νερατζιώτισσας 







To φανταστικό αυτό ταξίδι μου, δεν είναι το μοναδικό . Αλλά είναι ένα παραμύθι στην χώρα των ξωτικών. Και στράφηκα στα ψέματα μου, με την μεγαλύτερη από όλους ειλικρίνεια. 

«Σκιάς όναρ άνθρωπος»
(Ο άνθρωπος είναι τ' όνειρο μιας σκιάς.)
Πίνδαρος

''Όποιος δεν πιστεύει πως ετούτα έτσι είναι, αν κάποτε πάει κι αυτός εκεί θα δει πως λέω αλήθεια''.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΟΡΓΩ   ΓΙΑ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΙΩΚΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger