Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στη Γυρτώνη της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία - νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραβαρίτης, είναι πολύ σημαντικά για τις Αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες.
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το έμβρυο ήταν 24 εκατοστών και περίπου 250 γραμμαρίων. Έτσι, κατά προσέγγιση ήταν περίπου 5 μηνών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το έμβρυο ήταν νεκρό μέσα στη μήτρα της γυναίκας.
Οι κακώσεις που έφερε ήταν μεταθανάτιες, κατά τη φάση εξόδου, ενώ η επέμβαση, σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε από γιατρό.
Με βάση την εικόνα που υπάρχει, πλέον, το μεγάλο ερώτημα είναι πού έγινε η επέμβαση, κι αν βέβαια πρόκειται για νόμιμη διαδικασία.
Την ίδια ώρα, οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν κάτι πολύ σημαντικό: Αν το έμβρυο πέθανε πριν ή μετά τη χειρουργική επέμβαση.


πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger