Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εθνοφρουρός, ο οποίος εκτελούσε χρέη σκοπού σε φυλάκιο χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε μόνιμος αξιωματικός που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά

Σίγουρα ο τραυματισμός του 18χρονου στρατιώτη στην Πάφο είναι από τους πλέον περίεργους που καταγράφονται τουλάχιστον εντός των ενόπλων δυνάμεων.

Ο 18χρονος εθνοφρουρός από την Πάφο μεταφέρθηκε με κάταγμα στο πόδι στο Γενικό Νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε χθες Καθαρά Δευτέρα (27/2).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα pafospress.com, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με στρατιωτικό όχημα που οδηγούσε μόνιμος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ενώ ο 18χρονος βρισκόταν στην σκοπιά σε φυλάκιο τραυματίστηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο μόνιμος αξιωματικός. Η Αστυνομία Πάφου διεξάγει περαιτέρω εξετάσεις για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger