Το Τρίτο Μάτι ή έκτο τσάκρα μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.


Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών.

Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς μιας του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην ψευδαίσθηση.

Όταν το τρίτο μάτι ανοίξει (με συστηματικό διαλογισμό και άλλες μεθόδους) τότε βλέπουμε τον κόσμο με περισσότερη καθαρότητα και διαύγεια!Επίσης μας γίνεται καλύτερα αντιληπτή η αποστολή μας, ο σκοπός μας και η θέση μας σς αυτό το σύμπαν..

Από κάτω ακολουθούν 5 καθοριστικά σημάδια με τα οποία το τρίτο μάτι μας δείχνει τη θέση μας και τον σκοπό μας στο σύμπαν

1.Αίσθηση πίεσης ανάμεσα από τα φρύδια

Πολλές φορές μετά από συνεχόμενη εξάσκηση διαλογισμού μπορεί να νιώσετε μία ζεστή αίσθηση σαν άγγιγμα ανάμεσα από τα φρύδια! Αυτή η μικρή πίεση που νιώθετε ίσως να σημαίνει ενεργοποίηση του τρίτου ματιού από πνευματικές δυνάμεις που έφερε η συγκεντρωμένη ενέργεια της άσκησης του διαλογισμού!Κάτι θέλει να σας πει το έκτο τσάκρα σας εκείνη τη στιγμή..

2.Ενόραση

Ενόραση ή και διαίσθηση είναι μία ιδιότητα που το τρίτο μάτι σας αφήνει να έχετε πρόσβαση όταν ενεργοποιείται και θέλει να σας δείξει το σκοπό της ζωή σας στο σύμπαν.Βλέπετε πράγματα ή νιώθετε ότι θα συμβούν γεγονότα πριν αυτά γίνουν!Μπορεί να τα βλέπετε στα όνειρα αλλά και όταν είστε ξύπνιοι καθώς νιώθετε μία ζεστή αίσθηση που ξεκινάει από τα σωθικά σας και σας δίνει σιγουριά ότι κάτι επρόκειτο να γίνει.Με διαλογισμό η ενόραση αυξάνεται καθώς το τρίτο μάτι ανοίγει περισσότερο!



3.Σταδιακή αλλά και επίμονη αλλαγή 

Όταν το τρίτο μάτι έχει ενεργοποιηθεί, οι αντιλήψεις σου, οι ιδέες και οι απόψεις σου μπορεί να αλλάξουν πάνω σε διάφορα θέματα!Η αλλαγή δε γίνεται βίαια με το ζόρι, αλλά είναι σταδιακή και συνεχόμενη!Θα υπάρχουν διαστήματα που θα διακατέχεσαι από κύματα θετικής αύρας και ενέργειας τα οποία θα σου υπενθυμίζουν ότι η διαδικασία της αλλαγής είναι σε καλό δρόμο, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα σε οδηγήσουν στον άνθρωπο που είσαι προορισμένος να γίνεις ώστε να ανακαλύψεις το σκοπό σου στο σύμπαν.

4.Βαθύτερη σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Όταν το έκτο τσάκρα προσπαθεί να σου δείξει τη θέση σου στο σύμπαν, αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως το μέσα είναι αυτό που καθορίζει το έξω και πως όλα ξεκινούν σε συνάρτηση με τον εσωτερικό σου κόσμο.Έτσι αποκτάς μία βαθύτερη σύνδεση με τον εσωτερικό σου εαυτό ο οποίος σε οδηγεί ολοένα περισσότερη στην αυτοπραγμάτωση και στο γνώθι σ’αυτόν!Πλέον η εσωτερική φωνή γίνεται σύμμαχος που σε καθοδηγεί και σε κατευθύνει στην εκπλήρωση της αποστολής σου.

5.Φώς

Το φώς το ήλιου γίνεται πιο φωτεινό καθώς αλλάζει η όραση σου.Ίσως να μπορείς να διακρίνεις κάποιες μπλε αποχρώσεις του αλλά και αυτό συμβαίνει σε προχωρημένα στάδια αφύπνισης του τρίτου ματιού. Επίσης σε καταστάσεις βαθύ διαλογισμού μπορεί να δεις σφαιρικά σχήματα φωτός αλλά και σχέδια διαφόρων σχημάτων να περνούν μπροστά από τα μάτια σου ενώ αυτά είναι κλειστά. Εκείνη τη στιγμή το τρίτο μάτι είναι σε λειτουργία..


mymind.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger