Φωτογραφία Αρχείου - Πηγή: Twitter/@abeasleyimaging

Μια εξαιρετικά δελεαστική αγγελία εργασίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με την προσφερόμενη αμοιβή. Οικογένεια από την Σκωτία αναζητά νταντά για τα παιδιά του, προειδοποιεί όμως τους ενδιαφερόμενους πως πρέπει να είναι ανεκτικοί στο... μεταφυσικό.

Η οικογένεια από την Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες ετησίως σε όποιον δεχθεί να προσέχει τα δύο παιδιά της, πέντε και οκτώ ετών. Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι πως το σπίτι τους θεωρείται στοιχειωμένο.
Η αγγελία είναι πραγματική και το ζευγάρι προσφέρει στον υπάλληλο ένα μικρό διαμέρισμα στο οποίο θα διαμένει και κυρίως παχυλό μισθό. Αλλά, παράλληλα, προειδοποιεί πως το σπίτι του κρύβει εκπλήξεις.

Η οικογένεια είναι πρόθυμη να προσφέρει ποσό αρκετά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο για να βρει νταντά, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για παράξενους θορύβους, έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους και άλλα παράξενα συμβάντα, που όμως το ζευγάρι δεν έχει δει ποτέ του.

Το ιστορικό κτίριο στο οποίο ζουν θεωρείται στοιχειωμένο και όποιος τελικά απαντήσει στην αγγελία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο συνολικά πέντε νταντάδες έχουν προσληφθεί και έχουν εγκαταλείψει τη θέση.

cnn.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger