Το... έλα να δεις έγινε σε γνωστό pool bar με την καλλονή σύντροφο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, την Κατερίνα Πλακίδα, όταν ένας καλογυμνασμένος άνδρας τόλμησε να τη φλερτάρει.

Η εντυπωσιακή λιμενικός έγινε πυρ και μανία και έτρεψε σε άτακτη φυγή το Greek καμάκι, που λίγο έλειψε να τις... φάει.

ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ • Η Κατερίνα ΠλακίδαΑυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στην «Espresso» το περιστατικό, που αναστάτωσε όλους όσοι είχαν επισκεφθεί τον χώρο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ολα συνέβησαν όταν η εντυπωσιακή ξανθιά λιμενικός επισκέφθηκε με φίλη της το pool bar για να κολυμπήσουν και να ακούσουν μουσική. Αμέσως, όλα τα μάτια έπεσαν πάνω της όταν έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το εντυπωσιακό ολόσωμο χρυσό μαγιό της, που έχει ένα φιογκάκι στην περιοχή των γοφών.

Την ώρα όμως που ο αντρικός πληθυσμός θαύμαζε το καλλίγραμμο κορμί και τις τέλειες αναλογίες της, ξαφνικά ένας νεαρός αποφάσισε να αναλάβει δράση... Αφού την «κάρφωνε» για αρκετά λεπτά, εισπράττοντας την αδιαφορία της, πέρασε στην επίθεση. Με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, ο καλογυμνασμένος άντρας έκανε την αρχή, διακόπτοντας τη συζήτηση της Κατερίνας Πλακίδα με τη φίλη της.

«Εξαφανίσου»

Τότε εκείνη έγινε έξαλλη και, χωρίς να σκεφτεί αν την κοιτούν άλλοι πελάτες του pool bar, σηκώθηκε και φωνάζοντας του είπε: «Εξαφανίσου τώρα, πριν βγάλεις μπουρμπουλήθρες... Εγινα κατανοητή;» Τότε εκείνος βάζοντας... την ουρά στα σκέλια και χωρίς να πει το παραμικρό έκανε μεταβολή και έφυγε.

Η εντυπωσιακή ξανθιά και μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 4 ετών εδώ και λίγους μήνες είναι η σύντροφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Αλλωστε, ο... εκρηκτικός βουλευτής συνήθιζε να έχει πάντα στο πλευρό του εντυπωσιακές γυναίκες.

Ολοι θυμούνται τη θυελλώδη σχέση με τη Μις Τουρισμό Ελενα Κωνσταντινίδου, καθώς επίσης και όσα γράφτηκαν όταν ήταν σε σχέση με την πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, όπως και τον μυστικό έρωτά του για τη Βαρβάρα Κίρκη, που είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Χρήστο Φερεντίνο στο «Super deal».

Πηγή: espressonews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger