Βανδάλισαν την γαλανόλευκη με τα χρώματα των ΛΟΑΤ και της σημαίας του ουράνιου τόξου..

την ώρα που δήλωναν πως είναι «θέμα παιδείας»..



Δείτε τι λέει το άρθρο 188 για Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του

από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει στη σελίδα του στο facebook:
Η προκλητική σκύλευση του ιερού και τιμίου εθνικού μας συμβόλου συνιστά πράξη ύψιστης πνευματικής καραφρίλας, συμπλεγματικής μειονεξίας και εθνικής μειοδοσίας. Η ελληνική σημαία συμβολίζει τους ιστορικούς αγώνες της φυλής μας, συμπυκνώνει την ταυτότητά μας, τη μνήμη των παππούδων μας, το αίμα των ηρώων μας και σκεπάζει τους νεκρούς μας. Δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια απεικονίζοντα τη χυδαιότητα και τον αρρωστημένο τρόπο συνεύρεσης φρικτών μειοψηφιών, οι οποίες ανάγουν σε νόημα και σκοπό της δυστυχισμένης τους ζωής τον διεστραμμένο ηδονισμό, την οικτρή αυτοϊκανοποίηση και την πρόστυχη μεταχείριση του ιερού ανθρωπίνου προσώπου σαν χασάπικο. Η ηχηρή και οριστική απάντηση στον αχαλίνωτο αμοραλισμό και την παρελαύνουσα βαρβαρότηρα του αηδιαστικού προοδευτιστάν θα επέλθει μόνο από μία σοβαρή, υπερήφανη, εθνική Κυβέρνηση των δυνάμεων του Πατριωτικού Χώρου, η οποία θα ποινικοποιήσει την οιανδήποτε προσβολή του εθνικού μας συμβόλου και θα αφαιρέσει γενναία την ιθαγένεια σε όποιον προβαίνει σε μιαρές και ρυπαρές ενέργειες σε βάρος της! Η Νεολαία Εθνικής Δράσης στέκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του νέου Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα!

Ενωμένοι όλοι μαζί οι αληθινοί Πατριώτες θα κερδίσουμε την μάχη των ιδεών! 

Για τον Θεό και την Πατρίδα!


Πηγή: eglimatikotita.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger