Η αποκάλυψη μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει. Ένας άνδρας κατηγορείται πως χρησιμοποιούσε όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ (taser) για να «πειθαρχεί» (!) τα τρία ανήλικα παιδιά της συντρόφου του!


Ο 22χρονος Γκέιλ Επλ κατηγορείται ότι έκανε ηλεκτροσόκ σε ένα κοριτσάκι δύο ετών και δύο δίδυμα ενός έτους. Τα τρία παιδιά είναι της 21χρονης συζύγου του, Σέλμπι Κράμπτρι. Η κτηνωδία αποκαλύφθηκε χάρη σε μια μπέιμπι σίτερ που παρατήρησε οιδήματα και καψίματα στο δέρμα των μωρών ενώ τα φρόντιζε.

Αφού διαμαρτυρήθηκε στους γονείς, φρόντισε να καταγράψει και τις αντιδράσεις τους. Η «δικαιολογία» που βρήκε ο Επλ να της είπε ήταν «ναι, ξέρω ότι δεν έπρεπε. Αλλά δεν τα πειράζει, είναι ένα πιστόλι που προκαλεί παράλυση». Η μητέρα από την πλευρά της παραδέχθηκε ότι δεν κατήγγειλε τον σύζυγό της ούτε πήγε τα παιδιά στο νοσοκομείο διότι φοβόταν ότι θα της τα έπαιρναν.

Ο Επλ κατηγορείται για πολλαπλά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων και η Κράμπτρι διώκεται διότι έθεσε τα παιδιά σε κίνδυνο. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν επισύρουν έως και επτά χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: crashonline.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger