Συντετριμμένοι οι άνθρωποι από τον χώρο της δουλειάς του μιλούν στο protothema.gr με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Αριστείδη Μουζακίτη. «Ο Αριστείδης αγαπούσε τη δουλειά του πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά τους κινδύνους και πολλές φορές τον ακούγαμε που έλεγε: "Δεν φοβάμαι να ρισκάρω ακόμα και τη ζωή μου για να σώσω κόσμο". Δυστυχώς, ήταν ένα νέο άτομο που έφυγε νωρίς από τη ζωή και είχε όρεξη για δουλειά και ήθελε να προσφέρει πολλά. Έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όλες αυτές τις μέρες, αλλά κι εμείς ξαφνιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι πέθανε. Ελπίζαμε ότι θα ζήσει».


Γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014 ως μόνιμος Πυροσβέστης, ενώ από το 2012 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών τον Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Ο δόκιμος ανθυποπυραγός που τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης παρέμενε νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέληξε το πρωί της Δευτέρας.

Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί στο θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο νεαρός άντρας υπηρετούσε στο πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ και το απόγευμα της Πέμπτης συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κόρινθο. Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά μαινόταν σε δύσβατο σημείο και στην προσπάθειά του να το προσεγγίσει ανέβηκε με τρεις ακόμα συναδέλφους του στην καρότσα ενός τρακτέρ, που οδηγούσε κάτοικος της περιοχής.

 Ωστόσο κατά τη διαδρομή, η καρότσα ανετράπη, καταπλακώνοντας τους πυροσβέστες και τον οδηγό. Βαρύτερα από όλους τραυματίστηκε ο 33χρονος, καθώς υπέστη κατάγματα στο θώρακα και άλλα σημεία του σώματός του.

πηγή : loxias.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger