Ο αρχιτέκτονας πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε... ομελέτα

Σήμερα το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας άγγιξε τους 45 βαθμούς κελσίου. Ο καύσωνας είναι έντονος και ο ήλιος κυριολεκτικά έκαιγε σε όλη την Ελλάδα!

Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, βρισκόταν σήμερα με την παρέα του, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας κι αποφάσισε να δείξει με τον δικό του τρόπο, πόσο ζεστή μέρα ήταν η σημερινή. 

Έτσι πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε... ομελέτα! Ναι, τ' αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.

«Η συνταγή της ημέρας: "Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι" φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς», έγραψε στη λεζάντα του. 

Δείτε το βίντεο:



protothema.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger