ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ  ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ : "... ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ... "

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



Επιπλέον αναδημοσιεύουμε τα παρακάτω:

ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!!


Τον σεισμό προσπάθησε να τον δημιουργήσει η cabal και λοιποί νεοταξίτες, μέσω του HAARP στην εικόνα φαίνεται  η λάμψη από το HAARP

Για όσους δεν είδαν μία μικρή ανάρτηση μου στις 2/9(Επίκαιρες Πληροφορίες), επαναλαμβάνω ότι,στις 23/8/17 πήραμε μήνυμα από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, ότι αρχίζει η κάθαρση του πλανήτη. Και έτσι και έγινε με καταστροφές, των υπομεινάντων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων των ερπετοειδών, δημιουργία τυφώνων μέσω HAARP, σύγκρουση πολεμικού πλοίο των ΗΠΑ με εμπορικό,κλπ.
1.Χθές το βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα χτύπησε το Μεξικό σεισμός 8,4 ρίχτερ ο οποίος δημιούργησε πολλές καταστροφές και υπήρξαν πάνω από 25 νεκροί,παρόλο που τα ΜΜΕ ανέφεραν μόνον 5.Τον σεισμό προσπάθησε να τον δημιουργήσει η cabal και λοιποί νεοταξίτες, μέσω του HAARP (φαίνεται σε φωτό η λάμψη από το HAARP)με σκοπό να καταστρέψουν υγιείς καλλιέργιες και εργοστάσια,ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τα μεταλλαγμένα προϊόντα τους κλπ,τα οποία έχουν δηλητήρια με σκοπό να ελαττώσουν τον πληθυσμό της γης. Οι Ολύμπιοι επενέβησαν βάζοντας ασπίδες και στην συνέχεια γύρισαν τον σεισμό ο οποίος κατέστρεψε πολλές μεταλλαγμένες καλλιέργιες,κλπ.
Υπόψη το Μεξικό είναι η χώρα της "ανομίας" και ο παράδεισος των νεοταξιτών,οι οποίοι εκτός από τα μεταλλαγμένα προϊόντα,δημιουργούν χιλιάδες ανθρώπινους κλώνους για στρατό.Μάλιστα πολλοί κλώνοι τους έχουν ξεφύγει και είναι πολύ επικίνδυνοι,δεν έχουν αισθήματα, συνείδηση,και νομίζουν ότι είναι άτρωτοι.

Σκοπός των αποστατών είναι να τους χρησιμοποιήσουν σε διάφορους πολέμους και να εξοντώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Οι Ολύμπιοι θα τους δημιουργήσουν στον εγγύς χρόνο και άλλο μεγαλύτερο σεισμό για να τους καταστρέψουν εντελώς.

2.Η μεγάλη ηλιακή έκρηξη τύπου Χ-9,3 που έγινε χθές 7/9,την προκάλεσαν οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι με σκοπό αφ'ενός να στείλουν στην γη πλήθως φωτονίων αφύπνισης και αφετέρου να καταστρέψουν αρχεία μεγάλων οργανισμών,εργοστασίων,τραπεζών κλπ.

Λιαν προσεχώς θα γίνουν και άλλες μεγάλες ηλιακές εκρήξεις για τον σκοπό αυτό.
3 Οι πρόσφατοι τυφώνες Χάρβεϊ και Ιρμα δημιουργήθηκαν από την cabal και λοιπούς νεοταξίτες μέσω του HAARP για να δημιουργήσουν προβλήματα στον πρόεδρο Trump.

Και πάλι οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι επενέβησαν και τους άλλαξαν πορεία.Ετσι ο Χάρβεϊ κτύπησε την πολιτεία του Τέξας και ειδικότερα το Χιούστον όπου εκεί βρίσκεται η έδρα της ΝΑSA και κατέστρεψε εγκαταστάσεις της,ασχέτως αν δεν το λένε τα ΜΜΕ.
Το ίδιο συνέβη με τον τυφώνα Ιρμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και ο οποίος χθές 7 προς 8 Σεπτ.κατέστρεψε τα περισσότερα νησιά της Καραϊβικής(άλλο κέντρο ανομίας σ΄αυτά)και μάλιστα οι αποστάτες έκαναν πείραμα και εξαφάνισαν δύο μικρά νησιά,ασχέτως αν ήταν δικά τους.

Στην συνέχεια επενέβησαν οι Ολύμπιοι οι οποίοι έστρεψαν το HAARP ώστε ο τυφώνας Ιρμα να κινηθεί προς την πολιτεία Φλώριδα όπου μεταξύ των άλλων άνομων κέντρων,υπάρχει το ακρωτήριο Κανάβεραλ (διαστημικό κέντρο Κένεντι)στο οποίο θέλουν να καταστρέψουν μία νέα εξέδρα εκτοξεύσεως ενός νέου επανδρωμένου πυραύλου που η NASA θέλει να τον στείλει σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και αν παρατηρήσει ζωή και κατοικημένους χώρους θα τους βομβαρδίσει με πυρηνικές βόμβες που φέρει ο πύραυλος αυτός.(Δείτε πιό κάτω και σχετικό βίντεο κινήσεως του τυφώνα Ίρμα)

Επεται συνέχεια !!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger