ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑΞΥ 20-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΤΟΥ 2017 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ...!!!

Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΕΝΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΦΩΝΗ ΕΛΑΛΗΣΕ:

"ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΙΣΩ ΣΥθΕΜΕΛΑ .... ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΩ...."


ΤΟ ΜΑθΗΜΑ ΑΛΗθΕΙΑΣ


ΤΟ ΣΟΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

"Και όταν το Αρνίον ήνοιξε την έκτην σφραγίδα, είδα συνταρακτικά γεγονότα στον φυσικόν κόσμον. Εγινε σεισμός μέγας, που συνεκλόνισε την γην, και ο ήλιος έχασε το φως του, εσκοτίσθη και έγινε μαύρος σαν σάκκος τρίχινος, και όλη η επιφάνεια της σελήνης έγινε κατακόκκινη σαν αίμα. 
καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, ὡς συκῆ βάλλουσα τοὺς ὀλύνθους αὐτῆς, ὑπὸ ἀνέμου μεγάλου σειομένη,
Και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν εις την γην, όπως η συκιά, που συγκλονιζομένη από σφοδρόν άνεμον ρίχνει τα άγουρα σύκα της. καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἑλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν·
Και ο ουρανός εξέκοψε και εχωρίσθη σαν βιβλίο, που τυλίγεται. 
Και κάθε όρος και κάθε νήσος μετεκινήθησαν από τον τόπον των.   καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων 
Και οι βασιλείς της γης και οι μεγιστάνες και οι άρχοντες των στρατών και οι πλούσιοι και οι ισχυροί και κάθε δούλος και κάθε ελεύθερος έκρυψαν τους εαυτούς των εις τα σπήλαια και ανάμεσα από τις πέτρες των ορέων· "

(Αποκ. 6,12 - 6,15 )



Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΕΝ θΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ 

ΟΜΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΘΙΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger