Το 1728, ένας Γάλλος έμπορος με το όνομα Eugene Remy δημοσίευσε ένα φυλλάδιο, μια αναφορά της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αίγυπτο και της συνάντησής του με ένα ον που ονομάζεται Larzod. Ο Remy  ισχυρίστηκε ότι ο Larzod τον είχε οδηγήσει σε ένα μυστικό θάλαμο κάτω από τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα. Εκεί, ο Larzod αποκάλυψε σε αυτόν γνώση που κρατήθηκε μυστική από την εποχή της Ατλαντίδας.

Όλα αυτά που ανέφερε ο  Remy απορρίφθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά η γραφή του έπεσε στην προσοχή μερικών πλούσιων  και το επόμενο έτος ιδρύθηκε ο ναός της Ηλιούπολης και μαζί του η Heliopic Brotherhood of Ra. Η Αδελφότητα πίστευε στους ισχυρισμούς του Remy  για μια προ-ανθρώπινη φυλή (τους Υπερβόρειους) και μια μυστηριώδη δύναμη που ονομάζεται Vril. 

Η Αδελφότητα κανόνισε αποστολές και πραγματοποίησε πειράματα και σύντομα είχαν περισσότερα από τα γραπτά του Eugene Remy πάνω στα οποία θα βασίζονταν η οργάνωσή τους: είχαν επιστημονική απόδειξη.

Ο Eugene Remy  πέθανε το 1745 και για λίγο η Αδελφότητα ήταν χωρίς τον ιδρυτή της. Αλλά ο Remy  επέστρεψε το 1845, με την μετενσάρκωση ενός  13χρονου κοριτσιού από το Nîmes της Γαλλίας, που αποδείχθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση του. Το κορίτσι μετονομάστηκε Tefnut Trionus, όπου έγινε βασίλισσα της Ηλιούπολης και,  ήταν η μόνη γυναίκα μέλος της Heliopic Brotherhood of Ra.

Αυτό θεωρήθηκε η Χρυσή Εποχή της Αδελφότητας, και σε αυτή την περίοδο η κοινωνία μεγάλωσε πάρα πολύ. Το 1857 ιδρύθηκε στο Λονδίνο ο καθολικός ναός της Heliopic Brotherhood of Ra και, το 1872 ιδρύθηκε το Golden Lodge στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Το 1882, ο Tefnut Trionus μοιράστηκε εσωτερικά με την οργάνωση τον  κύκλο οραμάτων που είχε. Τους είπε για τους παρατηρητές, τη δημιουργία του Ogdru Jahad, τη γέννηση του Ogdru Hem και τον πόλεμο που ακολούθησε. Τους είπε επίσης για την πτώση των Hyperboreans, πώς τα πνεύματα του Ogdru είχαν καταστρέψει τις καρδιές των πρώτων αντρών. Και τους είπε για το τέλος, πως ο κόσμος θα ξεπεράσει τον Ogdru Hem. Αλλά είδε επίσης την ελπίδα.

Η βασίλισσα Tefnut Trionus πίστευε ότι τα απομεινάρια του Hyperborean του πολιτισμού στην Κοίλη Γη θα ήταν το καταφύγιο της ανθρωπότητας. Σε αρκετά χρόνια, διοργανώθηκε μια αποστολή. Ξεκίνησαν το 1889, με επικεφαλής έναν Αμερικανό και τον πρώην στρατιώτη William. Τα μέλη της αποστολής περίμεναν έναν παράδεισο, αλλά αυτό που βρήκαν πια ήταν παρόμοια με την Κόλαση. Η Κοίλη Γη ήταν γεμάτη από τέρατα. Ο Γουίλιαμ και μερικοί άλλοι επιζώντες βρήκαν καταφύγιο σε μια πόλη την Hyperborean, αλλά ήταν πολύ αργά για την κόρη του William, Norah. Πέθανε στα χέρια του πατέρα της.


Συνεχίζεται εδώ η υπόλοιπη ιστορία.....

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger