Οι αποστολές που δεν εμφανίζονται σε καμία από τις λίστες της NASA και προφανώς για συγκεκριμένο λόγο. 

Ο σκοπός αυτών των πτήσεων στο φεγγάρι ήταν να ερευνήσουν ένα παράξενο και τεράστιο αντικείμενο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην αθέατη πλευρά της σελήνης και μάλιστα φωτογραφήθηκε με κάθε λεπτομέρεια από τον Απόλλωνα XV σε συνεργασία με τους Ρώσους





Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο σκάφος που  συνετρίβη  στην αρχαιότητα. 

Ο Απόλλων XVII επέστρεψε για να φωτογραφίσει το εξωγήινο σκάφος, η  NASA σε συνεργασία με τους Ρώσους έστειλε τρεις αποστολές για το σκοπό αυτό. 

Το διαστημικό εξωγήινο σκάφος υπερβαίνει τα 3.370 μέτρα μήκος και το  ύψος του είναι 500 μέτρα και είναι ικανό να μεταφέρει εκατομμύρια ανθρώπους. Το πλοίο βρέθηκε στη λεγόμενη περιοχή Delporte-Iszak, με γεωγραφικό πλάτος 18.5 και  μήκος 117.6.




Μέσα σ' αυτό βρέθηκε μεταξύ των άλλων και  η γυναίκα που έχει βαφτιστεί ως "Mona Lisa". Αυτή η  γυναίκα, είχε: ύψος 1,65 μέτρα,  γεννητικά όργανα, τρίχα και έξι δάχτυλα....





Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για αυτό το θέμα συνεχίζονται κι εδώ ...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger