Αν κάποιοι πίστευαν οτι οι Αμερικανοί και ειδικά ο Τράμπ  θα έμενε χωρίς αντίδραση στην ανακοίνωση του Προέδρου της Κρατικής εταιρίας για κατασκευή του Αντιαεροπορικού Συστήματος  μακράς εμβέλειας των S-400 ,  για την πώληση τους στη Τουρκία οι …Τούρκοι πάγωσαν!

Πάγωσαν από το τίμημα της αγοράς που το έμαθαν απο την Ρωσική Ανακοίνωση (2,4 δις $ ) αλλά κυρίως για τις διαρροές που κυκλοφόρησαν ευρέως ,αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ρωσικής Κρατικής εταιρίας

..Οτι υπάρχει περίπτωση ,οι Αμερικανοί να ματαιώσουν ή να αναβάλουν την πώληση των   F-35  στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Να σημειωθεί οτι  υπάρχει μεγάλη ουρά στις παραγγελίες των Υπερσύγχονων Μαχητικών των F-35 πράγμα που κάνει τους Αμερικανούς να μην παρακαλάνε τους πιθανούς πελάτες !

Η φήμη οτι υπάρχει περίπτωση ματαίωσης της Παραλαβής των F-35 πάγωσε κυριολεκτικά τους Τούρκους που  άρχισαν να τα μασάνε περί της αγοράς των S-400!

Αναλυτές εκτιμούν οτι οι Ρώσοι προσπαθούν να εκβιάσουν τους Τούρκους να προχωρήσουν στην άμεση αγορά  των Α/Α Συστημάτων  αλλά  μάλλον το θέμα φαίνεται να κολλάει και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες!

Χαρακτηριστικά σήμερα απουσιάζουν οι θριαμβολογίες  απο τον Τουρκικό τύπο ,που υπήρχαν στο Παρελθόν ακόμη και στην ανακοίνωση της προκαταβολής (χωρίς να ανακοινώνει το ποσό του Ερντογάν )


Για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία

πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger