Το ISIS επανέρχεται με μια απειλητική αφίσα που προειδοποιεί για μια επικείμενη επίθεση.

Η αφίσα, η οποία έχει δημοσιευθεί από μια ομάδα μέσων ενημέρωσης υπέρ του ISIS, δείχνει έναν τζιχαντιστή που φορά μια  ζώνη με σφαίρες και περπατά κάτω από την  Oxford Street κάτω από τα φώτα των Χριστουγέννων που κρέμονται πάνω από τον κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.



Και προειδοποιεί: «Από δω και στο εξής εμείς θα σας επιτεθούμε – δεν θα μας επιτίθεστε εσείς».

Άλλη μια απειλή: Η πιό πρόσφατη αφίσα ISIS δείχνει μια τζιχάντ που έχει βυθιστεί σε μια ζώνη με σφαίρες που περπατάει κάτω από την οδό της Οξφόρδης κάτω από φώτα των Χριστουγέννων φέτος +4

Το ISIS φαίνεται να συνεχίζει  την προπαγανδιστική του επίθεση πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, δημιουργώντας μια σειρά από αφίσες που απειλούν με επιθέσεις την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι προηγούμενες αφίσες δείχνουν ότι ο Άγιος Βασίλης γονατίζει πριν από έναν εκτελεστή του ISIS στην Regent Street του Λονδίνου, έναν τζιχαντιστή  με ένα αιματηρό μαχαίρι που κοιτάζει πάνω από μια αγορά Χριστουγέννων στο Παρίσι και τον Άγιο Βασίλη δίπλα σε ένα κιβώτιο δυναμίτη που κοιτάζει πάνω από την Times Square της Νέας Υόρκης.


πηγή: crashonline.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger