O χιονιάς «σκέπασε» τη χώρα - Σοβαρά προβλήματα ακόμα και στην Αττική - Διεκόπη η κυκλοφορία των φορτηγών στην Αθηνών - Λαμίας -  Η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων - Εγκλωβισμένοι οδηγοί από το χιόνι - Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Σε κλοιό χιονιά η Ελλάδα. Σφοδρές χιονοπτώσεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας από το πρωί της Παρασκευής (22/12/2017), ενώ σε πολλά σημεία λόγω του χιονιού έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα. 

Διακοπή κυκλοφορίας για φορτηγά στο ύψος των Αφιδνών
Σοβαρά προβλήματα στην Αττική, λόγω της χιονόπτωσης – Η κυκλοφορία των φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος το διοδίων των Αφιδνών. Η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας 
Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Χιονίζει μέσα στη Λαμία και σχεδόν σε όλη τη Φθιώτιδα, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών, των επιβατών, αλλά και των ανθρώπων που δίνουν μάχη με το χιονιά για δεύτερη ημέρα σήμερα στους δρόμους.

Λίγο έξω από τη Λαμία, στις στροφές προς Μπράλο, έχουν διπλώσει δυο νταλίκες και η κυκλοφορία γίνεται με τρομερή δυσκολία, ενώ το χιόνι που πέφτει ακατάπαυστα έχει σκεπάσει το οδόστρωμα.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και στην Εθνική Οδό, όπου χιονίζει κατά μήκος του πετάλου του Μαλιακού κόλπου. Τα φαινόμενα είναι πιο έντονα στην περιοχή της Λοκρίδας όπου στο ύψος του Μαρτίνου τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν.

«Λίγο πριν το Μαρτίνο και μέχρι τη Μαλεσίνα έχουν ντεραπάρει πάνω από 20 αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Πέρασα με τρομερή δυσκολία γιατί είχα 4χ4, αλλά σε λίγο δεν θα κινείται τίποτα...» είπε στο LamiaReport οδηγός που ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία. Μετά τα διόδια της Τραγάνας προς Λαμίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά το θέμα είναι πως φτάνεις μέχρι εκεί.

Παράλληλα, δίπλωσαν νταλίκες και στην Εθνική Οδό, στο 122ο χλμ λίγο πριν το Μαρτίνο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν ούτε οι αλατιέρες να καθαρίσουν.

Δείτε λεπτομέρειες και φωτογραφίες :  ΕΔΩ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. Ακόμη το παρών ιστολόγιο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger