Μερικοί επιστήμονες φαίνεται πως το παίζουν Θεοί, δημιουργώντας διάφορα υβρίδια με διασταύρωση ανθρώπων και ζώων σε όλο τον κόσμο και, υποτίθεται ότι  όλα αυτά είναι για το καλό της ανθρωπότητας.

Σήμερα, χάρη στις εξαιρετικές εξελίξεις στον τομέα της γενετικής τροποποίησης, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να κάνουν πράγματα που ήταν αδιανόητα στο παρελθόν. Και σε αυτό έρχεται η δημιουργία ενός είδους τέρας, μισό ανθρώπινο και μισό ζώο.

Αλλά αυτό που φοβίζει είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πειράματος είναι ότι είναι απολύτως νόμιμο, καθώς η επιστήμη δικαιολογείται λέγοντας ότι ο συνδυασμός DNA των ανθρώπων και των ζώων "θα μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τις ασθένειες" ...

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η γενετική τροποποίηση αποτελεί τεράστια απειλή για την ανθρώπινη φυλή. 

Ο πειρασμός για να εισαχθούν τα γονίδια των ζώων ή των φυτών σε ανθρώπους για να δημιουργηθούν "σούπερ στρατιώτες" θα είναι σίγουρα πολύ δελεαστικός.

Ο συγγραφέας Jeremy Rofkin πάνω στο ζήτημα αυτό δήλωσε  τα εξής: "Θα μπορούσε να σημαίνει  ότι βρισκόμαστε στην πόρτα μιας βιολογικής αναγέννησης, όπως πιστεύουν ορισμένοι, ή είμαστε στο κατώφλι της δικής μας καταστροφής;

Ο συναγερμός σβήνει όταν φτάνει στο φως ότι οι Los Angeles Times διερευνούν τον τομέα της γενετικής, που θέλει να δημιουργήσει υβριδικά δείγματα για θεραπευτικούς σκοπούς, που να έχουν DNA  μισό ανθρώπινο και μισό ζώου, αλλά  κανείς δεν ξέρει πού θα γίνει όλο αυτό.

Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στοχεύει στην έγχυση ανθρώπινων κυττάρων σε έμβρυο ποντικού. Στοχεύει επίσης να δημιουργήσει ένα ποντίκι με 100% ανθρώπινα κύτταρα, από την άλλη πλευρά, όπως ανέφερε ο Der Spiegel, επιστήμονες στο Ινστιτούτο Max Planck στη Γερμανία έχουν εισαγάγει ανθρώπινα βλαστοκύτταρα στους εγκεφάλους των πιθήκων...

Τέλος, στο Πανεπιστήμιο του Reno, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρει το MSNBC, υπάρχει ένα κοπάδι με πενήντα πρόβατα με εν μέρει ανθρώπινα συκώτια.


Επίσης καρδιές με ανθρώπινα βλαστοκύτταρα και ακόμη και εγκεφάλους με ανθρώπινα κύτταρα. Είναι το πρώτο ανθρώπινο κοπάδι στο ρεκόρ των εποχών.

Το 2015, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), η υπηρεσία βιοϊατρικής έρευνας της αμερικανικής κυβέρνησης, δήλωσαν ότι δεν θα υποστηρίζουν πλέον μελέτες που αφορούσαν αυτά τα υβρίδια μέχρι να εξεταστούν προσεκτικότερα οι επιστημονικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Ανεξαρτήτως, τα πειράματα συνεχίζονται, λόγω του δυνητικού αντίκτυπου του έργου - ωστόσο, δεν έχει δημοσιευθεί κανένα επιστημονικό έγγραφο που να περιγράφει επισήμως τις μελέτες.




πηγές:
misteriosresueltosysinresolver.com
independent.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

Blogger